Είστε εδώ

Αγώνες

Πρόγραμμα αγώνων 2019: Αυτές είναι οι καταλυτικές ημερομηνίες

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Από την ΟΜΑΕ ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων για το 2019. Από τη μεριά μας εξακολουθούμε να έχουμε τις αντιρρήσεις μας ως τα δύο πρωταθλήματα ράλι. Ένας πρωταθλητής για τους αγώνες χώματος και ένα από τους ασφάλτινούς, τη στιγμή που ο πρωταθλητής πρέπει να είναι ένας.

Επίσης διαφωνούμε κάθετα με το «μικτό» των ιστορικών αγώνων.Τα ιστορικά αυτοκίνητα δεν πρέπει να «πατούν» στα σκληρά ελληνικά χώματα.

Και επειδή έχουμε ακούσει ότι οι Ειδικές Διαδρομές θα είναι «φλατ» πολύ θα θέλαμε να τις ξέρουμε, γιατί χωμάτινες Ειδικές Διαδρομές «φλατ» στη χώρα μας δεν υπάρχουν.

Και μην μας πείτε για τους «Βωξίτες-Καρούτες…»

Και επιτέλους οι αγώνες είναι για τους αγωνιζόμενους, όχι για τα σωματεία και τους οργανωτές.

Σωματεία χωρίς αγώνες, δεν υπάρχουν…

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ράλι Ακρόπολις δεν υπάρχει το 2019.

Αναλυτικά στους πίνακες οι αγώνες του 2019:

Ταχύτητα, Rally, Karting, Drift, Drag, Δεξιοτεχνίες, Αναβάσεις.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Νέο Ford Puma

Με όνομα από το παρελθόν και με στόχο τη σύγχρονη δημοφιλή κατηγορία των συμπαγών crossover το νέο Ford Puma αποτελεί πλέον γεγονός.

Ράλι Εσθονίας

Τι γίνεται με το ράλι Εσθονίας; Μέχρι και οι Τάνακ-Γιερβόεγια δήλωσαν συμμετοχή με το Toyota Yaris WRC.

Xωρίς να προσμετρά στο WRC, και οι τέσσερις εργοστασιακές ομάδες θα δώσουν το «παρών» στον αγώνα που είναι προγραμματισμένος μεταξύ 12-14 Ιουλίου.

Skoda Scala

Η αισθητική παίζει τον πρώτο λόγο στο να ενδιαφερθεί το αγοραστικό κοινό περισσότερο για κάποιο μοντέλο.

Η Skoda με το Scala το πηγαίνει ακόμα πιο πέρα, όπου εκτός από την αισθητική συνδυάζει gadget (πόλος έλξης πλέον σε πολλούς αγοραστές) και τεχνολογία.

FCA Greece

Τον τιμοκατάλογο για την πλήρη γκάμα των μοντέλων Jeep στην εγχώρια αγορά ανακοίνωσε η FCA Greece.

Νέο Opel Corsa

Πριν από μερικές μέρες η Opel μας αποκάλυψε τεχνικά χαρακτηριστικά για την επερχόμενη αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση του νέου Corsa.

Τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε και τους κινητήρες εσωτερικής καύσης που θα υπάρχουν στη γκάμα του δημοφιλούς μικρού γερμανικού μοντέλου.

Γκραν Πρι Αυστρίας

Από τη Γαλλία και την πίστα του Πολ Ρικάρ στην Αυστρία και στην πίστα Red Bull Ring για τον 10ο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 που διεξάγεται 30 Ιουνίου.

SEAT

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών τα χιλιόμετρα που διανύουμε αυξάνονται, καθώς κάνουμε αρκετά δρομολόγια προς τις παραλίες, ενώ οι περισσότεροι ταξιδεύουν οδικώς στην άδεια τους.

Νέο Ford Ranger Raptor

Το νέο Ford Ranger Raptor μπορεί να ξυπνήσει μνήμες σε όσους έκαναν τη στρατιωτική τους θητεία στα τεθωρακισμένα, καθώς χωρίς υπερβολή, οι εκτός δρόμου ικανότητες του θυμίζουν τα τανκ Leopard.

Club Passione Rossa

Άρωμα Ferrari είχε η Πάτρα, καθώς στην Αχαϊκή πρωτεύουσα γιορτάστηκαν τα 20 χρόνια του Ιταλικού club Ferrari Passione Rossa.

Skoda Scala G-TEC

Η γκάμα του νέου Scala επεκτείνεται, καθώς σύντομα η Skoda θα λανσάρει τη νέα του έκδοση G-TEC, η οποία καταναλώνει και φυσικό αέριο.