Είστε εδώ

Αγώνες

Porsche Motorsport: Οι οδηγοί με καινούργιες αγωνιστικές φόρμες

του Γιώργου Ψαρρά

Με μια νέα σημαντική πολυετή συνεργασία ξεκίνησε το 2019 για την Porsche Motorsport, καθώς οι οδηγοί της θα φορούν από εδώ και πέρα αγωνιστικές φόρμες που θα έχουν την υπογραφή της Puma.

Πιο αναλυτικά, η Puma θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής άφλεκτων αγωνιστικών στολών, παπουτσιών και αποσκευών για την Porsche Motorsport. Παράλληλα η Puma έχει το δικαίωμα να αναπτύξει και να λανσάρει για το ευρύ κοινό μια νέα σειρά ρούχων, υποδημάτων, αξεσουάρ, τσαντών και σκουφιών με το σήμα της Porsche Motorsport.

Το λογότυπο της Puma τώρα θα εμφανίζεται στις στολές που φορούν οι εργοστασιακοί οδηγοί, τα πληρώματα στα pit stop και οι πιλότοι της Porsche Motorsport στη Formula E από την αρχή της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Από την πλευρά της η Puma δηλώνει περήφανη για τη νέα της αυτή συνεργασία, καθώς η Porsche Motorsport έχει μακρά παράδοση στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Με τη σειρά της η Porsche Motorsport χαρακτηρίζει κορυφαία τα αθλητικά είδη ένδυσης και υπόδησης της Puma.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

ERC-Αζόρες

Οι αγώνες τελειώνουν στη ράμπα και το 2ο σκέλος του πρώτου γύρου για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ράλι, στις Αζόρες, έφερε ανατροπές.

Ραλφ Σουμάχερ

Μετά το Γκραν Πρι της Αυστραλίας ο Ραλφ Σουμάχερ σχολίασε την αρνητική εικόνα της Williams οι οδηγοί της οποίας, Τζορτζ Ράσελ και Ρόμπερτ Κουμπίτσα, τερμάτισαν δύο και τρεις γύρους, αντίστοιχα, πίσω από τον Μπότας που ήταν ο νικητής.

ΕRC-Αζόρες

Ο πρώτος γύρος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που περιλαμβάνει 8 αγώνες χωρίς άρωμα Ελλάδας (μεγάλη στεναχώρια αυτό) διεξάγεται στις Αζόρες. 

Aνάβαση Διονύσου

Ο πρώτος γύρος του ομώνυμου θεσμού διεξάγεται 30-31 Μαρτίου στην Ανατολική πλαγιά της Πεντέλης, στην ανάβαση Διονύσου.

Αυτόνομα αυτοκίνητα

Κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στην κυκλοφορία των αυτόνομων αυτοκινήτων στους δρόμους όμως κάτι τόσο ριζικά καινούριο φέρνει μαζί του και νέες προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Αγωνιστικής Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας

Αρχαιρεσίες του σωματείου ΑΛΑΛ για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. που συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής

Πρόεδρος: Μανώλης Νικόλαος

Αντιπρόεδρος: Κυροδήμος Φώτης

Γενικός Γραμματέας: Στεφανή Γεωργία

Ειδικός Γραμματέας: Κουτρίδης Δημήτριος

Ταμίας: Ανδρικοπούλου Ιωάννα

JLR

Στην πορεία προς την εξάπλωση και την καθιέρωση μιας τεχνολογίας είναι κάποια γεγονότα τα οποία αποτελούν σημαντικούς σταθμούς αφού σηματοδοτούν ότι τείνει να γίνει κυρίαρχη.

Hyundai Tucson N Line

Το Tucson έγινε το πρώτο SUV της Hyundai που απέκτησε τη σπορ έκδοση N Line, την οποία πρωτοείδαμε στο i30.

Skoda

H ναυαρχίδα της Skoda έχει ακόμα ένα λόγο να καμαρώνει για την πορεία της, καθώς έσπασε ένα νέο ρεκόρ.

Διεθνής Αμνηστία

Αυτές τις μέρες πραγματοποιείται στο Όσλο η διάσκεψη Nordic Electric Vehicle (EV) Summit της οποίας βασικό θέμα είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, πόσο πράσινα είναι στην πραγματικότητα και τι μπορεί να γίνει ώστε να μειωθούν οι επιπτώσεις τους στο περιβάλλον.