Είστε εδώ

Αγώνες

OMAE : Ανακοινώσεις του έκπτωτου Δ.Σ.

Ως γνωστόν το Πρωτοδικείο μετά το έκπτωτο Δ.Σ. της ΟΜΑΕ από τη Γενική Γραμματία Αθλητισμού, διόρισε διοικούσα επιτροπή μέχρι να προκύψουν οι νέες εκλογές και το νέο Δ.Σ. 

Όμως το έκπτωτο Δ.Σ. της ΟΜΑΕ προέβη σε ανακοινώσεις που αναφέρει τα εξής. 

«Τα αιρετά μέλη της Διοίκησης της ΟΜΑΕ συνειδητά αποφασίσαμε να μην σχολιάσουμε τη διαπιστωτική πράξη του Γ.Γ. Αθλητισμού, με την οποία αποφασίσθηκε η ομαδική έκπτωσή μας. Κρίναμε ότι ο σχολιασμός ήταν περιττός αφού η νομιμότητα της διαπιστωτικής πράξης θα κριθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία και προσφεύγουμε. 

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, όμως, δηλώσεις και άρθρα «ειδικών» στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, καθιστούν επιβεβλημένη την αποκατάσταση των πραγμάτων στις αληθινές τους διαστάσεις.

Η έκπτωσή μας αποφασίσθηκε γιατί  – κατά τον Γ.Γ. Αθλητισμού – παραβιάσθηκαν οι διατάξεις που προβλέπουν το ασυμβίβαστο των μελών οργάνων της διοίκησης αθλητικού Σωματείου προς την άσκηση διαιτητικού έργου. Υπήρχαν δηλαδή μεταξύ των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των σωματείων, που ψήφισαν και ανέδειξαν τις διοικήσεις της ΟΜΑΕ το 2014 και το 2016, διαιτητές όπως Κριτές, Τεχνικοί Έφοροι, Αλυτάρχες και Αγωνοδίκες Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. 

Για τον λόγο αυτό και μόνο και για κανέναν άλλον.

Ποτέ οποιαδήποτε Έκθεση Επιθεώρησης διαπίστωσε ψήγματα – έστω – διαφθοράς ή χειραγώγησης, ούτε οποιαδήποτε Αρχή καταλόγισε σε βάρος μας οποιαδήποτε πράξη που θα μπορούσε να ενταχθεί στην έννοια της διαφθοράς ή της χειραγώγησης.

Συνιστούμε, επομένως, σε όλους εκείνους που πανηγυρίζουν για την έκπτωσή μας να κάνουν υπομονή και κυρίως να τιθασεύσουν το μίσος και τη χολή τους προς εκείνους που έχουν σταθεί εμπόδιο στις ιδιοτελείς προθέσεις τους.

Πολύ σύντομα τα αθλητικά Σωματεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα δώσουν – κατά τις αρχαιρεσίες που πρόκειται να γίνουν – τη μόνη δημοκρατική λύση στο πρόβλημα που ανέκυψε. Και τότε οι φορείς του μίσους θ’ αντιληφθούν ότι τα όνειρά τους να καταλάβουν την Ομοσπονδία θα διαψευσθούν, όπως άλλωστε έγινε και στο παρελθόν.

Η ΟΜΑΕ θα συνεχίσει να υπηρετεί – όπως μέχρι σήμερα – τα πραγματικά συμφέροντα των Σωματείων–Μελών της και του μηχανοκίνητου αθλητισμού και δεν θα μεταβληθεί σε επιχείρηση».

Να δούμε λοιπόν πως θα εξελιχθεί όλη αυτή η υπόθεση με τη διοικούσα επιτροπή να είναι αποφασισμένη να φτάσει έως στο τέλος. 

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Εκτός από επικεφαλής της ομάδας της Mercedes στη Formula 1, ο Τότο Βολφ αρέσκεται να ασχολείται και με το επιχειρηματικό κομμάτι του αθλήματος, καθώς του ανήκει το 30% των μετοχών της ομάδας.

Χρώμα πράσινο οραματίζεται η Seat για το μέλλον της και για το λόγο αυτό έχει εμπλουτίσει σημαντικά την περιβαλλοντική της «παλέτα».

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ορίσει ότι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων θα πρέπει μέχρι το τέλος του 2020, να έχουν ρίξει τον μέσο όρο εκπομπών των αυτοκινήτων που πουλάνε σε τιμή μικρότερη ή ίση των 95 γρ./χλμ.

Άραγε πόσο κοντά ή μακριά βρίσκονται οι εταιρείες από αυτόν το στόχο;

Η ηλεκτροκίνηση «επί τάπητος»

Με 100 εκατ ευρώ και για 18 μήνες επιδοτεί  η κυβέρνηση την αγορά αυτοκινήτων νέου τύπου.  Όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το όφελος ανά μονάδα, εάν συνδυαστεί με το οικολογικό μπόνους και τις σχετικές φοροαπαλλαγές, θα προσεγγίζει τα 10.000 ευρώ.

Παρατηρώντας μετά από 32 ολόκληρα χρόνια τη σχεδίαση του Citroen Activa σου είναι δύσκολο να πιστέψεις την ηλικία του.

Παρασκευή 5 Ιουνίου, Τεχνόπολη-Γκάζι. Ειναι η ημέρα που ο Πρωθυπουργός της Χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τα νέα μέτρα γύρω από την ηλεκτροκίνηση.

Το νέο εντυπωσιακό πρωτότυπο μοντέλο της Hyundai, ονόματι Prophecy, σας το έχουμε συστήσει, ωστόσο τώρα έχουμε στη διάθεση μας περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

Επόμενο ήταν να ακυρωθεί και αυτός ο αγώνας τη στιγμή που ακυρώθηκαν όλες οι αγωνιστικές εκδηλώσεις για το 2020 στη Νέα Ζηλανδία .

Ο αγώνας στη Νέα Ζηλανδία φιγουράρισε στο φετινό καλεντάρι μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει γαλανός ουρανός και λαμπερός ήλιος, ένα συνδυασμό τον οποίο απολαμβάνεις απόλυτα οδηγώντας το Mazda MX-5 με ανοιχτή την οροφή.

Θέλοντας να κάνει το ευρύ κοινό να στραφεί ακόμα περισσότερο προς την ηλεκτροκίνηση, η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες οι οποίες αποτελούν κίνητρο για την αγορά ενός ηλεκτρικού μοντέλου.