Είστε εδώ

Αγώνες

Κρις Μαλακός: Υψηλοί στόχοι

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Αν και είναι μόλις 8 ετών έχει ένα όνειρο. Να «ανοίξει» τις πόρτες της Formula 1 και να οδηγήσει κάποιο μονοθέσιο της top κατηγορίας του παγκόσμιου Motorsport. Και ποιος ξέρει ο Κρις Μαλακός ίσως να είναι και ο πρώτος Έλληνας που θα βρεθεί στο μαγικό κόσμο της Formula 1. Δύσκολος δρόμος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και μακάρι το Ελληνόπουλο να βρει τον δρόμο εκεί που διάφοροι άλλοι αστέρες της Formula 1, ξεκινώντας από τα καρτ έφτασαν να στριμωχτούν στο κόκπιτ ενός μονοθεσίου της Formula 1.

Εάν ο πιτσιρικάς στο πέρασμα των χρόνων εξελιχθεί ( όπως δείχνει η μέχρι τώρα πορεία του στα καρτ πάει πολύ καλά) , λάμψει το ταλέντο και ο  πατέρας του είναι δίπλα του στηρίζοντας την προσπάθεια με κάθε τρόπο, ίσως να δούμε την ελληνική σημαία να κοσμεί το κράνος και τη φόρμα του Μαλακού σε κάποια από τις ομάδες της Formula 1. 

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Στη μάχη καταπολέμησης του κορωνοϊού (covid-19) έχουν ριχτεί αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες οι οποίες έχουν αναλάβει την παραγωγή ιατρικού εξοπλισμού, ενώ η Mercedes δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το North American International Auto Show (NAIAS), η πιο σημαντική έκθεση αυτοκινήτου που ήταν προγραμματισμένη τον Ιούνιο στη Μέκκα της παγκόσμιας αυτοκίνησης, στο Ντιτρόιτ, αναβλήθηκε, λόγω κορωνοϊού. 

Με τον κορωνοϊκό να θερίζει στην Ιταλία, ο ένας αγώνας μετά τον άλλον, όπως είναι φυσικό, αναβάλλεται.

Έχει αρχίσει να γίνεται μόδα. Το αυτοκίνητο που οδηγούμε καθημερινά, να στολίζει σε κλίμακα ένα μέρος του σπιτιού μας.

Ο Αντρέα Αντάμο είναι ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai Motorsport. Αυτή την περίοδο το τμήμα υπολειτουργεί καθώς όλοι οι αγώνες έχουν ανασταλεί ή ακυρωθεί λόγω του κορωνοϊού, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για ανάκριση στον ισχυρό άνδρα της Hyundai Motorsport. 

Lamborghini Urus

Η Ιταλία πλήττεται σφοδρά από την πανδημία του κορωνοϊού. 

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

“Για λόγους πρόληψης της εξάπλωσης του COVID-19, ανακοινώνεται η προσωρινή απαγόρευση πτήσεων  από την Ολλανδία και την Γερμανία προς την Ελλάδα και αντίστροφα. 

Μπορεί ο Μπέρνι Έκλεστον να πούλησε στα τέλη του 2016 τη Formula 1 στη Liberty Media, όμως είχε βρεθεί στο τιμόνι του αθλήματος σχεδόν για σαράντα χρόνια, οπότε η άποψή του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Με τα κρούσματα του κορωνοϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες να έχουν ξεπεράσει τις 100.000, ο κρατικός μηχανισμός χρειάζεται κάθε βοήθεια που μπορεί να είναι διαθέσιμη, με την Toyota να είναι από τις εταιρείες που αποφάσισαν να συνδράμουν, με μία σειρά από ενέργειες.

Η καμπίνα του Volkswagen Atlas Cross Sport (το Atlas με coupe γραμμή οροφής και μικρότερο μήκος) μπορεί να μετατραπεί σε συναυλιακό χώρο με τον οδηγό και τους επιβάτες του να απολαμβάνουν «κρυστάλλινους» ήχους.