Είστε εδώ

Αγώνες

Kartodromo: To πρωτάθλημα συνεχίζεται….

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στην πίστα των Αφιδνών συνεχίζεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα με 38 συμμετοχές στις πέντε κατηγορίες.

Είναι η πρώτη από τις δύο τελικές αναμετρήσεις του Νοεμβρίου που θα αναδείξουν τους φετινούς πρωταθλητές Ελλάδας.

Η κατηγορία Mini, συγκεντρώνει σχεδόν τις μισές από αυτές τις συμμετοχές, καθώς 17 νεαροί οδηγοί 8-12 ετών θα αναμετρηθούν για τον τίτλο της Mini συνολικά.

Ένα σκαλί παραπάνω, στις ηλικίες 12-14 ετών, η Junior συμπλήρωσε οκτάδα κι επιφυλάσσει συναρπαστικές μάχες μεταξύ των καθιερωμένων οδηγών της κατηγορίας και των περσινών πρωταγωνιστών της Mini που πέρασαν φέτος στην επόμενη βαθμίδα. Μεγάλο ενδιαφέρον υπόσχεται και η μάχη της Senior, με 6 αγωνιζόμενους, ενώ με τα 6τάχυτα της ΚΖ2 θα αγωνιστούν 3 συμμετέχοντες. Στην κατηγορία Club θα πάρουν εκκίνηση άλλοι 4 αθλητές.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τα σωματεία «Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου» (ΑΛΑ) και το «Artemis Auto Club».  

Αναλυτικά οι συμμετοχές και τα ωράρια στους πίνακες που ακολουθούν.

Σχετικά άρθρα

Γκραν Πρι Αζερμπαϊτζάν

Η πρώτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών για το Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν ακυρώθηκε λίγο μετά την έναρξή της όταν η Williams του Τζορτζ Ράσελ πέρασε πάνω από ένα φρεάτιο που δεν ήταν καλά στερεωμένο με αποτέλεσμα εκείνο να φύγει και να προκαλέσει ζημιά στο βρετανικό μονοθέσιο.

Tesla

Η Tesla είναι γνωστή κυρίως για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που κατασκευάζει όμως η αμερικανική μάρκα δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς όπως εκείνον της ενέργειας.

Toyota GT 86

Κόντρα σε κάθε λανθασμένη νοοτροπία που θέλει τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες αποκλεισμένους από τη απόλαυση και την ελευθερία της οδήγησης λειτουργεί η σχολή  “Spinal Track Rally Experience”.

Porsche

Η Κίνα είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον πλανήτη και κάθε αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να έχει ικανοποιημένους τους εκεί πελάτες ώστε να απολαμβάνει υψηλά μερίδια πωλήσεων.

Renault - Nissan

Οι Renault και Nissan έχουν καταφέρει με τη συμμαχία που έχουν σχηματίσει (μαζί με τη Mitsubishi) να αναρριχηθούν σε μία από τις κορυφαίες θέσεις στον κόσμο σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις αυτοκινήτων.

Ford

Υπάρχουν μινιατούρες αυτοκινήτων που έχουν «τσιμπημένη» τιμή, ωστόσο αυτό το κλασσικό Ford Escort σε κλίμακα 1:25 είναι εξωπραγματικά ακριβό.