Είστε εδώ

Αγώνες

Ιταλικό πρωτάθλημα ράλι: Από αναβολή σε αναβολή

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Με τον κορωνοϊκό να θερίζει στην Ιταλία, ο ένας αγώνας μετά τον άλλον, όπως είναι φυσικό, αναβάλλεται.

Έτσι μετά τα ράλι Τσιόκο, 1000 Μίλια, ήρθε και η σειρά του Τάργκα Φλόριο, του πιο παλιού αγώνα του πλανήτη, στην 104η εκδοχή του να αναβληθεί . Ο αγώνας της Σικελίας, ήταν να πραγματοποιηθεί τον Μάιο (8-9 Μαΐου), σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα.

Το ιταλικό πρωτάθλημα αποτελείται από 8 αγώνες και μετά την αναβολή των 3 πρώτων, ο επόμενος είναι το ράλι Ιταλίας, στη Σαρδηνία, 4-7 Ιουνίου, που αποτελεί τον 5ο γύρου του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι. 

Όμως ο αγώνας του WRC έχει αναβληθεί. 

Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα η πρεμιέρα θα γίνει με το ράλι Ρώμης, αγώνας του ERC στις 24-26 Ιουλίου, ενώ στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα επιστρέφει το φημισμένο ράλι Σαν Ρέμο στην 67η διοργάνωση, 25-26 Σεπτεμβρίου.   

Σχετικά άρθρα

Η Skoda αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά του καινούργιου αυτοκινήτου μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Mycarnow@Kosmocar!, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια στην κάθε συναλλαγή.

Το coupe μοντέλο της Toyota συμπλήρωσε ιστορία 50 χρόνων στους δρόμους του πλανήτη, από τον Δεκέμβριο του 1970 όπου και αποκαλύφθηκε η πρώτη γενιά. 

Αυτό είναι το βιβλίο του προέδρου της FIA, Ζαν Τοντ, με θέμα την μείωση των ατυχημάτων στους δρόμους. 

Κάθε χρόνο η Volkswagen γιορτάζει τη μακρά και επιτυχημένη ιστορία του Golf GTI, διοργανώνοντας μια ειδική εκδήλωση στις όχθες της λίμνης Wörthersee, η οποία βρίσκεται στη νότια Αυστρία, κοντά στα σύνορα με τη Σλοβενία.

Μπορεί τα ονόματα των οδηγών και των επικεφαλής των ομάδων να είναι εκείνα τα οποία συναντάμε συχνότερα όταν πρόκειται για τη Formula 1, όμως υπάρχουν πολλοί άλλοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν ρόλο - κλειδί και συνήθως μένουν στην αφάνεια, όπως είναι ο Ισπανός Μανουέλ Μουνιόθ, ο επικεφαλής μηχανικός

Οι σιλουέτες των μονοθεσίων της Formula 1 είναι ακόμα σκεπασμένες και όλος ο θίασος βρίσκεται επι ποδός αναμένοντας την επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη του πρωταθλήματος, 5 Ιουλίου στην Αυστρία. 

Τον περασμένο Μάρτιο λόγω της πανδημίας ακυρώθηκε το Σαλόνι της Γενεύης και μαζί του η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Bugatti Chiron Pur Sport.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times ο διευθύνων σύμβουλος της Aston Martin, Άντι Πάλμερ, υπό την ηγεσία του οποίου η εταιρεία έχει γνωρίσει σημαντική ανάπτυξη, πρόκειται να αντικατασταθεί στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης της διοικητικής δομής.

Πολλοί οδηγοί δεν αντιμετωπίζουν το αυτοκίνητο τους ως ένα άψυχο αντικείμενο, αλλά αναπτύσσουν μαζί του ένα ιδιαίτερο δέσιμο.

Μπορεί σταδιακά οι περισσότερες χώρες να επιστρέφουν στην κανονικότητα, ωστόσο η πανδημία δεν έχει σταματήσει, επομένως τα μέτρα των κοινωνικών αποστάσεων δεν παύουν να ισχύουν.