Είστε εδώ

Αγώνες

Ιταλικό Πρωτάθλημα Ράλι: Αντρεούτσι-Αντρεούσι πρωταθλητές για 11η φορά

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Τι σερί έχει αυτό το δίδυμο Πάολο Αντρεούτσι –Άννα Αντρεούσι με το εργοστασιακό Peugeot 208 T16 R5.

Κατέκτησαν το Ιταλικό πρωτάθλημα ράλι για 11η συνεχή χρονιά.

Ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό, ίσως το πιο ανταγωνιστικό της Ευρώπης με πολύ δυνατές συμμετοχές και τουλάχιστον 6 πληρώματα, ικανά για τη νίκη.

Αυτό δείχνει εκτός των άλλων και το επίπεδο των οδηγών, αλλά και την αξία του πρωταθλητή.

11 σερί πρωταθλήματα για τους Πάολο Αντρεούτσι –Άννα Αντρεούσι. 

Απίθανο ρεκόρ που δείχνει μεταξύ των άλλων και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το θεσμό σε μια χρονιά που είχε πολλές δοκιμασίες για το πλήρωμα.

Αρχικά τον Ιούλιο με τη σφοδρή έξοδο κατά τη διάρκεια των δοκιμών με την Άννα να καταλήγει στο νοσοκομείο με πολλά κατάγματα, και τις δύο εγκαταλείψεις στα ράλι Ρώμης και Αντριάτικο, έδειχναν ότι η υπόθεση για τον 11ο τίτλο ήταν χαμένη.

Όμως στους αγώνες τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να εμφανιστεί η καρό σημαία.

Και όταν εμφανίστηκε η καρό σημαία, το πλήρωμα του εργοστασιακού Peugeot 208 T16 R5 γεύτηκε τη σαμπάνια των πρωταθλητών.

Σχετικά άρθρα

Γκραν Πρι Αζερμπαϊτζάν

Η πρώτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών για το Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν ακυρώθηκε λίγο μετά την έναρξή της όταν η Williams του Τζορτζ Ράσελ πέρασε πάνω από ένα φρεάτιο που δεν ήταν καλά στερεωμένο με αποτέλεσμα εκείνο να φύγει και να προκαλέσει ζημιά στο βρετανικό μονοθέσιο.

Tesla

Η Tesla είναι γνωστή κυρίως για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που κατασκευάζει όμως η αμερικανική μάρκα δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς όπως εκείνον της ενέργειας.

Toyota GT 86

Κόντρα σε κάθε λανθασμένη νοοτροπία που θέλει τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες αποκλεισμένους από τη απόλαυση και την ελευθερία της οδήγησης λειτουργεί η σχολή  “Spinal Track Rally Experience”.

Porsche

Η Κίνα είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον πλανήτη και κάθε αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να έχει ικανοποιημένους τους εκεί πελάτες ώστε να απολαμβάνει υψηλά μερίδια πωλήσεων.

Renault - Nissan

Οι Renault και Nissan έχουν καταφέρει με τη συμμαχία που έχουν σχηματίσει (μαζί με τη Mitsubishi) να αναρριχηθούν σε μία από τις κορυφαίες θέσεις στον κόσμο σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις αυτοκινήτων.

Ford

Υπάρχουν μινιατούρες αυτοκινήτων που έχουν «τσιμπημένη» τιμή, ωστόσο αυτό το κλασσικό Ford Escort σε κλίμακα 1:25 είναι εξωπραγματικά ακριβό.