Είστε εδώ

Αγώνες

Indycar: Το ανανεωμένο πρόγραμμα για το 2020

Με την Αμερική να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τα θύματα του κορωνοϊού, εν τούτοις ανακοινώθηκε το ανανεωμένο πρόγραμμα για το υπόλοιπο της χρονιάς. Με την ελπίδα ότι ο θανατηφόρος ιός θα αποτελέσει παρελθόν.

Το αρχικό πρόγραμμα περιελάμβανε 17 αγώνες, αλλά σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα μειώνονται στους 13, δεν θα διαξαχθούν σε Austin, Long Beach, Alabama, με αυτόν  στο St. Petersbourg να μην είναι σίγουρo για την διεξαγωγή του.

Στο νέο πρόγραμμα αγώνες υπάρχουν και στους τρεις μήνες της καλοκαιρινής ραστώνης με το πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται πριν το τέλος Σεπτεμβρίου. 

Στην καρδιά του καλοκαιριού θα διεξαχθεί και ο αγώνας των 500 μιλίων στην πίστα της Ινδιανάπολης…  

Αναλυτικά το πρόγραμμα 

 

30 Μαΐου - Detroit 1 

31 Μαΐου - Detroit 2 

6 Ιουνίου - Texas 600 

21 Ιουνίου Road America 

27 Ιουνίου - Richmond 300 

4 Ιουλίου - Indianapolis Gp 

12 Ιουλίου - Indy Toronto 

18 Ιουλίου - Iowa Cron 300 

9 Αυγούστου - Mid-Ohio 200 

23 Αυγούστου - Indianapolis 500 

30 Αυγούστου - Getaway 500 

13 Σεπτεμβρίου - Gp of Portland 

20 Σεπτεμβρίου - Monterey Gp 

Εκκρεμεί ο αγώνας στο St. Petersbourg 

Σχετικά άρθρα

Στην τελική ευθεία της εξέλιξης του έχει εισέλθει το νέο Opel Mokka, καθώς η παραγωγή του θα ξεκινήσει προς το τέλος του τρέχοντος έτους, ενώ το λανσάρισμα του αναμένεται αρχές του 2021.

Η νέα GLB έρχεται για να συμπληρώσει το κενό μεταξύ της μικρότερης GLA και της μεγαλύτερης GLC. 

Oι αριθμοί λοιπόν «λένε» τα εξής:

Η ποδηλασία ξέρουμε ότι μπορεί να παράξει ηλεκτρισμό, καθώς υπάρχουν πάρα πολλά φώτα ποδηλάτου τα οποία αντλούν την απαραίτητη ενέργεια για τη λειτουργία τους, από δυναμό “κολλημένο” σε μία από τις ρόδες.

Παραπάνω από μια ματιά χαρίζεις στην όψη του νέου Hyundai Santa Fe, ακόμα και αν δεν το θες, καθώς είναι άκρως ελκυστική.

Στο πλαίσιο της στροφής ολόκληρης της αυτοκινητοβιομηχανίας προς τα SUV και τα crossover μοντέλα, στη Fiat εξετάζουν το ενδεχόμενο να επεκτείνουν σχετικά την γκάμα του Tipo όταν έρθει η επόμενη γενιά του.

Η Skoda αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά του καινούργιου αυτοκινήτου μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Mycarnow@Kosmocar!, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια στην κάθε συναλλαγή.

Το coupe μοντέλο της Toyota συμπλήρωσε ιστορία 50 χρόνων στους δρόμους του πλανήτη, από τον Δεκέμβριο του 1970 όπου και αποκαλύφθηκε η πρώτη γενιά. 

Αυτό είναι το βιβλίο του προέδρου της FIA, Ζαν Τοντ, με θέμα την μείωση των ατυχημάτων στους δρόμους. 

Κάθε χρόνο η Volkswagen γιορτάζει τη μακρά και επιτυχημένη ιστορία του Golf GTI, διοργανώνοντας μια ειδική εκδήλωση στις όχθες της λίμνης Wörthersee, η οποία βρίσκεται στη νότια Αυστρία, κοντά στα σύνορα με τη Σλοβενία.

Μπορεί τα ονόματα των οδηγών και των επικεφαλής των ομάδων να είναι εκείνα τα οποία συναντάμε συχνότερα όταν πρόκειται για τη Formula 1, όμως υπάρχουν πολλοί άλλοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν ρόλο - κλειδί και συνήθως μένουν στην αφάνεια, όπως είναι ο Ισπανός Μανουέλ Μουνιόθ, ο επικεφαλής μηχανικός