Είστε εδώ

Αγώνες

Ford Fiesta Rally 4: Στο τιμόνι ο Ράντστρομ

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Προέκταση της κατηγορίας R2 είναι η νέα κατηγορία Rally 4 και η M-Sport παρουσίασε το πρώτο δείγμα της.

Ένας από τους πρώτους οδηγούς που θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι είναι ο Σουηδός Ντένις Ράντστρομ, ο οποίος έχει συμμετάσχει τρία χρόνια στο jwrc με τα Fiesta R2.

O Ράντρστρομ στα 3 αυτά χρόνια στο jwrc έχει δύο νίκες, επτά φορές ανέβηκε στο βάθρο, και ήταν ταχύτερος σε 58 Ειδικές Διαδρομές.

Ο νεαρός Σουηδός κατά τη διάρκεια του χειμώνα ήταν πίσω από την εξέλιξη του αυτοκινήτου και με τον Γιόχαν Γιόχανσον σε ρόλο συνοδηγού θα συμμετάσχουν στο ERC με στόχο τον τίτλο στην κατηγορία junior.

Περί μοτέρ, κιβωτίου, αναρτήσεων, ελαστικών που είναι της Pirelli τόσο για χώμα όσο και για άσφαλτο πιέστε εδώ…  

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Πολλοί ιδιοκτήτες κλασικών μοντέλων επιλέγουν να κάνουν τροποποιήσεις στα αυτοκίνητά τους, με πιο συνήθη σκοπό την αύξηση της ισχύος, δραστηριότητα η οποία θα συνεχιστεί παρά τον ερχομό των ηλεκτρικών.

Στη μάχη καταπολέμησης του κορωνοϊού (covid-19) έχουν ριχτεί αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες οι οποίες έχουν αναλάβει την παραγωγή ιατρικού εξοπλισμού, ενώ η Mercedes δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το North American International Auto Show (NAIAS), η πιο σημαντική έκθεση αυτοκινήτου που ήταν προγραμματισμένη τον Ιούνιο στη Μέκκα της παγκόσμιας αυτοκίνησης, στο Ντιτρόιτ, αναβλήθηκε, λόγω κορωνοϊού. 

Με τον κορωνοϊκό να θερίζει στην Ιταλία, ο ένας αγώνας μετά τον άλλον, όπως είναι φυσικό, αναβάλλεται.

Έχει αρχίσει να γίνεται μόδα. Το αυτοκίνητο που οδηγούμε καθημερινά, να στολίζει σε κλίμακα ένα μέρος του σπιτιού μας.

Ο Αντρέα Αντάμο είναι ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai Motorsport. Αυτή την περίοδο το τμήμα υπολειτουργεί καθώς όλοι οι αγώνες έχουν ανασταλεί ή ακυρωθεί λόγω του κορωνοϊού, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για ανάκριση στον ισχυρό άνδρα της Hyundai Motorsport. 

Lamborghini Urus

Η Ιταλία πλήττεται σφοδρά από την πανδημία του κορωνοϊού. 

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

“Για λόγους πρόληψης της εξάπλωσης του COVID-19, ανακοινώνεται η προσωρινή απαγόρευση πτήσεων  από την Ολλανδία και την Γερμανία προς την Ελλάδα και αντίστροφα. 

Μπορεί ο Μπέρνι Έκλεστον να πούλησε στα τέλη του 2016 τη Formula 1 στη Liberty Media, όμως είχε βρεθεί στο τιμόνι του αθλήματος σχεδόν για σαράντα χρόνια, οπότε η άποψή του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Με τα κρούσματα του κορωνοϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες να έχουν ξεπεράσει τις 100.000, ο κρατικός μηχανισμός χρειάζεται κάθε βοήθεια που μπορεί να είναι διαθέσιμη, με την Toyota να είναι από τις εταιρείες που αποφάσισαν να συνδράμουν, με μία σειρά από ενέργειες.