Είστε εδώ

Αγώνες

Έπαθλο Ατομικής Χρονομέτρησης: Πίστα Μεγάρων-Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

Χωρισμένοι στις τρεις Κατηγορίες Stock, Sport και Extreme βάσει τη δυναμικής των αυτοκινήτων τους, καθώς και των ελαστικών τους, οι αγωνιζόμενοι του θεσμού θα κάνουν σε μία ημέρα δύο ζευγάρια πέντε αγωνιστικών γύρων, καθένα εκ των οποίων θα μετρά ως ξεχωριστός αγώνας. Κάθε οδηγός θα βγαίνει στην πίστα για το πρώτο γύρο προθέρμανσης, και ακολούθως για τους πέντε αγωνιστικούς του γύρους. Από την πρόσθεση των χρόνων από τις δύο πρώτες πεντάδες καθενός θα προκύψει η τελική κατάταξη του πρώτου αγώνα, και από τις δύο τελευταίες πεντάδες η τελική κατάταξη του δεύτερου.

Θυμίζουμε ότι στην κατηγορία Sport εμπίπτουν αυτοκίνητα χωρίς μετατροπές στο σασί ή στο κιβώτιο παρά μόνο με ελευθερίες στην ανάρτηση και με εξοπλισμό ασφαλείας, με ελαστικά TOYO Proxes R888, R888R ή NANKANG AR-1, ενώ στη Stock ίδιων προδιαγραφών αυτοκίνητα αλλά με ελαστικά δρόμου (όχι semi-slicks). Η Extreme είναι η ελεύθερη κατηγορία, όπου επιτρέπεται κάθε είδους αυτοκίνητο, αγωνιστικό ή μη, με επίσης ελεύθερα ελαστικά.

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για τον 3ο και 4ο αγώνα του Επάθλου Ατομικής Χρονομέτρησης 2017 λήγει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον τελευταίο για το 2017 -διπλό- αγώνα του HTTC στην πίστα των Μεγάρων πρέπει να υποβάλλουν τη φόρμα συμμετοχής τους μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου στη γραμματεία της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), στο e-mail ellada.racingclub@gmail.com ή επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 210.5780157, 6944.531231 και 6973.018485.

Πρέπει, θυμίζουμε, κάθε συμμετέχων να έχει έγκυρο Δελτίο Αθλητή σε κάποιο από τα αναγνωρισμένα Σωματεία αυτοκινήτου της Ελλάδας και να έχει εκδώσει αγωνιστική άδεια Β στην Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.). Σε περίπτωση που κάποιος αγωνιζόμενος χάσει την προθεσμία υποβολής συμμετοχής, είναι εφικτό η δήλωση συμμετοχής του να γίνει δεκτή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 02/10, ώρα 14:00, με προσαύξηση παραβόλου συμμετοχής 20% του αρχικού.

Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι την Παρασκευή 15/12 στα γραφεία του σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. (Κύπρου 76, Περιστέρι) κάθε απόγευμα στις 18:00-21:00, ενώ το Σάββατο 16/12 θα στεγάζεται στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων. Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη Γραμματεία, για να παραλαμβάνουν τα Δελτία Πληροφοριών.

Σχετικά άρθρα

Volkswagen Polo R5

Με τον Ερίκ Καμιλί πίσω από το τιμόνι συνεχίστηκαν οι δοκιμές του Volkswagen Polo R5 επι Ισπανικού εδάφους στην περιοχή της Καταλονίας. Μάλιστα για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν τα ασφάλτινα ελαστικά P Zero της Pirelli και όπως έδειξαν οι τηλεμετρίες το κράτημα ικανοποίησε την ομάδα. Το αυτοκίνητο

P.I.C.K. Πάτρας

Στην γιορτή του καρτ, στο Διεθνές Σιρκουί Καρτ της Πάτρας, πιο γνωστό ως P.I.C.K., οι οδηγοί που συμμετέχουν στο θεσμό ΙΑΜΕ θα δώσουν το παρών. 

Kirkos lubricants & batteries house

Οι Δημήτρης και Μίλτος Κύρκος στην οδό Λένορμαν 184, στον Κολωνό, δημιούργησαν το Kirkos lubricants & batteries house.

EuroNCAP

H τεχνολογική υπεροχή του νέου Ford Focus αναδεικνύεται και στον τομέα της ασφάλειας, καθώς ο ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός EuroNCAP το βαθμολόγησε με πέντε αστέρια.

ERC-Ράλι Ρώμης

Μερικές 10ετίες πριν τα Fiat 124 Abarth ήταν αυτά που έδιναν το τόνο σε κάθε μορφής αγώνων.

Ferrari Dino

Μπορεί να μην ήταν η πιο ισχυρή Ferrari που κατασκευάστηκε επί εποχής Έντσο Φεραρι, αλλά ήταν ίσως το πιο αγαπημένο μοντέλο του ιδρυτή της θρυλικής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

EuroNCAP

Τη συνωνυμία της με τη λέξη ασφάλεια επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά η Volvo καθώς το νέο XC40, απέσπασε την ύψιστη διάκριση των πέντε αστέρων από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό οργανισμό EuroNCAP.

Lamborghini Aventador και Huracan

Δε σταματά να μετρά επιτεύγματα στον τομέα της παραγωγής η Lamborghini.

Η ιταλική εταιρία των supercars λοιπόν ανακοίνωσε ότι η παραγωγή των Aventador και Huracan έφτασαν σε υψηλούς, για τα δεδομένα της Lamborghini πάντα, αριθμούς.

Toyota Supra

Όλα τα κεφάλαια από την ιστορία της Toyota Supra ενώθηκαν για πρώτη φορά κάτω από την ίδια στέγη.

Bentley

Ένα νέο διακοσμητικό υλικό δημιούργησε για τα μοντέλα της Bentley το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner.