Όλα τα άρθρα

24 Ιουνίου 2018
Γκραν Πρι Γαλλίας

Η Γαλλία επέστρεψε μετά από 10 χρόνια στο αγωνιστικό καλεντάρι της Formula 1 και το έκανε με έναν αγώνα ο οποίος χάρη στην επεισοδιακή εκκίνηση μας κράτησε το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια και μας προσέφερε πάρα πολλές προσπεράσεις.

24 Ιουνίου 2018
Ράλι Ιπρ

Τον αγώνα της πατρίδας τους τίμησαν οι Νεβίλ-Γκιλσούλ και οδηγώντας το Hyundai i20 R5 στα χρώματα της Βελγικής αντιπροσωπείας κέρδισαν το ράλι Ιπρ. Το εργοστασιακό πλήρωμα της Hyundai Motorsport «έγραψαν» τους ταχύτερους χρόνους στις 15 από τις 23 Ειδικές Διαδρομές .

24 Ιουνίου 2018
Pirelli P Zero Velo

Στο πλαίσιο του Γαλλικού Γκραν Πρι, η Pirelli παρουσίασε το καινούργιο ελαστικό για το αγωνιστικό ποδήλατο, το P Zero Velo. Ένα ελαστικό που για την εξέλιξή του συμπληρώθηκε ένας κύκλος δύο χρόνων. 

24 Ιουνίου 2018
Γκραν Πρι Γαλλίας

Η πίστα του Λε Καστελέ, εκεί όπου διεξάγεται το Γαλλικό Γκραν Πρι στις 24 Ιουνίου,  είναι από τις πιο τεχνικές, καθώς συνδυάζει υψηλές ταχύτητες με διαρκή εναλλαγή στροφών. 

Η τελική ταχύτητα στην πίστα των 5.861 χλμ. με τις 15 στροφές θα ξεπεράσει τα 330 χλμ. 

24 Ιουνίου 2018
Γκραν Πρι Γαλλίας

Αν και διαξάγεται πρώτη φορά το Γαλλικό Γκραν Πρι με αυτών των κανονισμών μονοθέσια της Formula 1, εντούτοις από τις δοκιμές προέκυψαν πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία. 

24 Ιουνίου 2018
Rotax MAX Challenge

Στη Θεσσαλονίκη και στη πίστα «Drive Park» συνεχίστηκε ο 2ος γύρος του θεσμού Rotax MAX Challenge  Το εγχείρημα της Rotax Hellas να «ανεβάσει» αγώνα του επάθλου της στη Θεσσαλονίκη ύστερα από 10 χρόνια, έστησε στο grid 34 συμμετοχές. 

23 Ιουνίου 2018
Γκραν Πρι Γαλλίας - Κατατακτήριες

Μετά από 10 χρόνια απουσίας του γαλλικού Γκραν Πρι από το καλεντάρι της Formula 1 και 28 χρόνια από τον τελευταίο αγώνα που έγινε στην πίστα Paul Ricard ολοκληρώθηκαν οι πρώτες κατατακτήριες για τον αγώνα του 2018.

23 Ιουνίου 2018
Skoda

Ο καταμερισμός σημαντικών αρμοδιοτήτων στον Όμιλο Volkswagen επεκτείνεται και στη Skoda.

23 Ιουνίου 2018
Γκραν Πρι Γαλλίας - FP3

Η τρίτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα Paul Ricard όπου γίνεται το Γκραν Πρι Γαλλίας μας επιφύλασσε μια αρνητική έκπληξη καθώς η βροχή περιόρισε κατά πολύ τους γύρους των οδηγών.

23 Ιουνίου 2018
Γκραν Πρι Γαλλίας

Παραδοσιακά οι οδηγοί μετά τις δύο πρώτες περιόδους ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής έχουν μια συνάντηση με τους τεχνικούς της FIA στην οποία εκφράζουν τα θέματα που κατά καιρούς τους απασχολούν.

23 Ιουνίου 2018
Νέες τεχνολογίες

Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στο αυτοκίνητο όσο περνάνε τα χρόνια όμως ένα εξάρτημα μέχρι τώρα είχε εξελιχτεί πολύ λίγο. Αυτό είναι το κλειδί όμως φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αλλάξει ριζικά και αυτό.

23 Ιουνίου 2018
Δανία

Κάποιοι άνθρωποι έχουν μέσα τους μία τόσο ισχυρή θέληση για ζωή που το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους κοιτάξουμε και να παραδειγματιστούμε καθώς μπορούν να μας προσφέρουν με τη συμπεριφορά τους τη δύναμη που καμιά φορά μας λείπει απέναντι στις καθημερινές αντιξοότητες.

22 Ιουνίου 2018
Γκραν Πρι Γαλλίας - FP2

Μετά την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στις οποίες πέρα από κάποιες “αναίμακτες” εξόδους και την καταστροφική για το μονοθέσιο σύγκρουση του Έρικσον με τις μπαριέρες δεν είχαμε κάποιο άλλο σημαντικό γεγονός, ήρθε η δεύτερη περίοδος στην οποία είχαμε σαφώς περισσότερα συμβάντα.

22 Ιουνίου 2018
Volkswagen

Μπορεί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να εξελίσσονται συνεχώς και οι εταιρείες να ανακοινώνουν συνεχώς νέα μοντέλα όμως υπάρχει ένα σημαντικό εμπόδιο στην καθολική επικράτησή τους και αυτό είναι οι μπαταρίες ιόντων λιθίου που χρησιμοποιούν.

22 Ιουνίου 2018
SEAT

Μια σημαντική αποστολή ανέλαβε η SEAT για λογαριασμό του Ομίλου Volkswagen, στον οποίο ανήκει.

22 Ιουνίου 2018
Γκραν Πρι Γαλλίας - FP1

Η Formula 1 επιστρέφει στη Γαλλία μετά από 10 χρόνια για τον όγδοο αγώνα της σεζόν μόνο που αυτή τη φορά το Γκραν Πρι γίνεται στην πίστα Paul Ricard και όχι στο Magny-Cours που γινόταν μέχρι το 2008.

22 Ιουνίου 2018
Tesla

Η Tesla αυξάνει συνεχώς τη διαθέσιμη γκάμα της όμως εκτός από περισσότερα μοντέλα θέλει να επεκταθεί και σε περισσότερες χώρες πέραν των Ηνωμένων Πολ

22 Ιουνίου 2018
Renault

Η Renault ήταν από τις πρώτες εταιρείες που θέλησαν να μπουν στη διαδικασία να κάνουν μεγάλα ρεκόρ στο Νίρμπουργκρινγκ και μάλιστα είχε το πιο γρήγορο προσθιοκίνητο στη γερμανική πίστα με το Megane RS μέχρι που άρχισαν στον ανταγωνισμό να μπαίνουν και εταιρείες όπως η VW, η Honda και η SEAT.

22 Ιουνίου 2018
Ράλι Σαφάρι

Την ώρα που το ράλι Ακρόπολις μοιάζει διπλοκλειδωμένο έξω από τα μεγάλα σαλόνια του WRC, οι πόρτες φαίνεται να ανοίγουν και πάλι για το ράλι Σαφάρι.

22 Ιουνίου 2018
Ford vs Ferrari

Ο 24ωρος αγώνας του Λε Μαν ήταν ανέκαθεν ένα από τα πιο “σκληρά” αλλά και από τα πιο δημοφιλή και σημαντικά γεγονότα στο κόσμου του αυτοκινήτου και ήταν μεγάλο κατόρθωμα για μια εταιρεία να κερδίσει εκεί.