To 2025 για την Aston Martin θα είναι ένα κυνήγι διακρίσεων σε δύο από τις top κατηγορίες του παγκόσμιου motorsport.
H μία κατηγορία είναι η Formula 1, όπου στις τάξεις της έφερε τον κορυφαίο αεροδυναμιστή Andrian Newey, και η δεύτερη όπου η Aston Martin θα συμμετάσχει είναι το WEC, παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής. Το τρίτο είναι το WRC, παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι.
Η Aston Martin λοιπόν ετοιμάζεται με στόχο τη νίκη στις 24Ώρες του Λε Μαν, που είναι προγραμματισμένες μεταξύ 13-15 Ιουνίου.
Αυτοκίνητο η Valkyrie με σασί από ανθρακονήματα και μοτέρ ατμοσφαιρικό, V12, 6.5 λίτρων με απίστευτη απόκριση και με έναν ήχο που θα μείνει στη μνήμη για μεγάλο χρονικό διάστημα για όσους θα βρεθούν στη γαλλική πίστα εκείνο το διάστημα.
Η Aston Martin δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τους οδηγούς που θα στριμωχτούν στο cockpit του βρετανικού αυτοκινήτου.
Να σημειωθεί ότι η Aston Martin θέλει τη νίκη στον θρυλικό αγώνα, κάτι που σημείωσε το 1959 με τον Βρετανό Roy Salvadori και τον Αμερικάνο Caroll Shelby.