Είστε εδώ

News

Toyota: Ποια μεγάλη αθλητική διοργάνωση θα υποστηρίξει;

του Γιώργου Ψαρρά

Για ακόμα μια φορά η Toyota αποδεικνύει με πράξεις τη βαθιά πεποίθηση της ότι η έννοια της κινητικότητας δεν περιορίζεται μόνο στα αυτοκίνητα.

Επεκτείνεται στις ίσες ευκαιρίες και στο δικαίωμα του ονείρου για όλους τους ανθρώπους. Για το λόγο αυτό λοιπόν η Toyota Ευρώπης αποφάσισε να προχωρήσει στη σύναψη τριετούς συμφωνίας υποστήριξης με τους Special Olympics, η οποία θα αρχίσει να εφαρμόζεται από το 2020.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Special Olympics είναι η μεγαλύτερη αθλητική οργάνωση στον κόσμο για παιδιά και ενήλικες με πνευματική και σωματική αναπηρία, βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό στην ομαλή κοινωνική τους ένταξη, ενώ αποτρέπει κάθε είδους αποκλεισμό τους.  Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι κάθε άτομο πρέπει να είναι αποδεκτό και ευπρόσδεκτο, ανεξάρτητα από τις ικανότητες του. Άλλωστε σύνθημα της ιαπωνικής εταιρείας είναι το «ξεκίνα το δικό σου αδύνατο».

Η Toyota θα συνδράμει την επόμενη τριετία στην πραγματοποίηση χιλιάδων αθλητικών διοργανώσεων των Special Olympics σε Ευρώπη-Ευρασία, κάτι που ήδη πράττει σε Ιαπωνία και Η.Π.Α.

Σε παγκόσμιο επίπεδο οι Special Olympics αριθμούν πάνω από 6 εκατομμύρια αθλητές και ενιαίους συνεργάτες σε περισσότερες από 190 χώρες, ενώ ο οργανισμός υποστηρίζεται από πάνω σχεδόν 1 εκατομμύριο προπονητές και εθελοντές.

Σε Ευρώπη-Ευρασία τώρα καλύπτει 58 χώρες και έχει πάνω από 500.000 συμμετέχοντες αθλητές. Η Toyota Ευρώπης καλεί όλους τους εργαζομένους και το δίκτυο αντιπροσώπων της να προσφέρουν εθελοντικά και να υποστηρίξουν τους αθλητές, κάτι που έχει αρχίσει ήδη να γίνεται πράξη…

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.