Είστε εδώ

News

McLaren - OnePlus: Δημιουργία smartphone με τη σφραγίδα των Βρετανών

του Σωτήριου Χάλλα

Δεν είναι σπάνιο να βλέπουμε εταιρείες που κατασκευάζουν αυτοκίνητα και κυρίως εκείνες που έχουν να κάνουν με supercars να συνεργάζονται με κατασκευάστριες κινητών τηλεφώνων με σκοπό την από κοινού δημιουργία κάποιου smartphone.

Αυτό πρόκειται να κάνουν και οι McLaren και OnePlus οι οποίες σκοπεύουν να παρουσιάσουν το project τους που θα βασίζεται στο OnePlus 6T στις 11 Δεκεμβρίου στην έδρα της βρετανικής μάρκας, το McLaren Technology Center στο Woking.

Η OnePlus είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες κατασκευής smartphones η οποία σημειώνει ολοένα και καλύτερες πωλήσεις παρά το γεγονός ότι διαθέτει πολύ μικρή γκάμα. Ωστόσο, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που διέπουν όλα τα μοντέλα της είναι ότι στοχεύουν πάντα στο ανώτερο κομμάτι της αγοράς αφού οι επιδόσεις τους είναι πολύ υψηλές όμως η τιμή τους είναι σχετικά συγκρατημένη.

Η εταιρεία στην οποία ανήκει η OnePlus διαθέτει ακόμα μία θυγατρική που κατασκευάζει smartphones, την Oppo η οποία πριν από κάποιους μήνες συνεργάστηκε με τη Lamborghini για τη δημιουργία ενός μοντέλου με τα χρώματα της ιταλικής μάρκας οπότε υπάρχει η ανάλογη εμπειρία.

Ο επικεφαλής της McLaren Racing, Ζακ Μπράουν, δήλωσε ότι η OnePlus είναι συνώνυμη της ταχύτητας και της ισχύος, αξίες που διέπουν και τη McLaren σε κάθε δημιουργία της.

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.