Είστε εδώ

News

Hyundai: Πού θα πρωταγωνιστήσει;

του Σωτήριου Χάλλα

Η Hyundai και η Sony Pictures Entertainment υπέγραψαν συμφωνία, με την οποία οι Κορεάτες εξασφάλισαν ότι αυτοκίνητα με το σήμα τους θα εμφανιστούν σε πέντε ταινίες της ιαπωνικής εταιρείας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και κάποιες που ανήκουν στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Οι τρεις ταινίες που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής ότι θα περιλαμβάνουν μοντέλα της Hyundai, είναι οι Uncharted (Ιούλιος 2021), Spider-Man: Far From Home (Νοέμβριος 2021) και Spider-Man: Into the Spider-Verse (Οκτώβριος 2022), ενώ απομένει να μάθουμε ποιες θα είναι οι άλλες δύο.

Μπορεί να ανακοινώθηκαν οι τρεις από τις πέντε ταινίες όμως δεν έγινε γνωστή καμία πληροφορία σχετικά με τα αυτοκίνητα που θα επιλέξει η Hyundai να συμμετάσχουν στις ταινίες, όμως ανέφερε ότι μέσα από αυτή τη συνεργασία θέλει να παρουσιάσει στο ευρύ κοινό το όραμά της για το μέλλον των μετακινήσεων, οπότε μπορούμε να περιμένουμε οχήματα όπως το S-A1.

Εκτός από τις ταινίες αυτές καθ’ αυτές, η συνεργασία Hyundai-Sony Pictures Entertainment θα επεκταθεί στην προώθηση των ταινιών όπου θα υπάρχει η παρουσία του κορεάτη κατασκευαστή, αλλά και σε τομείς όπως η δημιουργία περιεχομένου εικονικής πραγματικότητας και παιχνιδιών, η κοινή οργάνωση εκδηλώσεων και η παρουσίαση πρωτότυπων μοντέλων που θα δημιουργηθούν με σκοπό τη χρήση τους στις ταινίες.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.