Είστε εδώ

News

FCA: Δωρεά 10 εκατ. ευρώ για τον κορωνοϊό

Ο μεγάλος αριθμός κρουσμάτων και θυμάτων από τη ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού (Covid-19) στη γειτονική Ιταλία ευαισθητοποίησε την οικογένεια Ανιέλι και τις εταιρείες του Ομίλου FCA.

Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε μια τεράστια οικονομική συνεισφορά ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ στην Ιταλική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας που διαχειρίζεται την κρίση σε εθνικό επίπεδο, καθώς και στη Specchio dei Tempi /La Stampa (μια κοινωνική οργάνωση που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Πιεμόντε).

Παράλληλα, μεταξύ διαφόρων άλλων δράσεων, έγινε προμήθεια από το εξωτερικό ιατρικού υλικού, το οποίο θα μεταφερθεί άμεσα αεροπορικός στην Ιταλία, ενώ στον Ιταλικό Ερυθρό Σταυρό και στην ANPAS (την Ιταλική Ένωση Δημόσιας Αρωγής) παραχωρήθηκε στόλος οχημάτων για τη διανομή τροφίμων και φαρμάκων.

Σημειώνεται ότι στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε το διάδοχο της οικογένειας Ανιέλι, Τζον Έλκαν.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.