Είστε εδώ

News

Bentley: Εξοπλίζει το σαλόνι σου

του Σωτήριου Χάλλα

Το 2013 η Bentley μπήκε σε ένα χώρο ιδιαίτερο και απόλυτα ξένο προς τις μέχρι τότε δραστηριότητές της, εκείνον της κατασκευής επίπλων, με τη σειρά προϊόντων που ονόμασε Home Line και η οποία ανανεώνεται κάθε χρόνο.

Για το 2020 οι Βρετανοί έχουν δημιουργήσει μια συλλογή η οποία περιλαμβάνει καναπέ, πολυθρόνα, καρέκλα και κρεβάτι.

Οι ονομασίες των τεσσάρων επίπλων είναι Newent Sofa (καναπές) με τιμή 14.710 δολάρια, Newent Armchair (πολυθρόνα) με τιμή 9.040 δολάρια, Newent Chair (καρέκλα) με τιμή 4.230 δολάρια και Newent Bed (κρεβάτι) με τιμή 11.950 δολάρια. Να σημειώσουμε ότι οι παραπάνω τιμές είναι χωρίς να υπολογίζονται οι φόροι.

Αν κάποιος θελήσει να αγοράσει και τα τέσσερα έπιπλα, το κόστος θα φτάσει σχεδόν τις 40.000 δολάρια (39.930).  Σίγουρα πρόκειται για αρκετά υψηλή τιμή, όμως πρόκειται για χειροποίητα έπιπλα στα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ καλά υλικά, αν κρίνουμε από την ιστορία και την παράδοση της Bentley στα πολυτελή αυτοκίνητα. Επιπλέον, οι Βρετανοί προσφέρουν στους αγοραστές τη δυνατότητα να τα προσαρμόσουν στο προσωπικό τους γούστο, τροποποιώντας τα υφάσματα ή ακόμα και τις ξύλινες επενδύσεις.

Σίγουρα το να κοσμούν το σαλόνι σου έπιπλα με την υπογραφή της Bentley, δίνει μια άλλη πινελιά.

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.