Είστε εδώ

Gadgets

Samsung: Η φόρτιση λύση στο πρόβλημα του Galaxy Note 7;

Τη μείωση της χωρητικότητας της μπαταρίας του Galaxy Note 7 προτείνει ως λύση η Samsung για το πρόβλημα των εκρήξεων που έχουν σημειωθεί. 

Μέσα από ένα πακέτο αναβάθμισης λογισμικού που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Samsung για το Galaxy Note 7, εκτιμάται ότι θα σταματήσει να εμφανίζεται το φαινόμενο των εκρήξεων της μπαταρίας του τηλεφώνου, που έχουν θορυβήσει τους υποψήφιους αγοραστές και τους κατόχους του νέου μοντέλου της Samsung.

Σύμφωνα με διάφορες διαδικτυακές πηγές, το νέο λογισμικό δεν θα επιτρέπει στην μπαταρία να ξεπερνά το 60% της φόρτισης, για να μην εμφανίζονται ανησυχητικά και επικίνδυνα φαινόμενα, όπως αυτά που έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα.

Τα περισσότερα sites κάνουν αναφορά σε δημοσίευμα του Associated Press, το οποίο και ισχυρίζεται ότι η Samsung έχει βρει ως λύση τον περιορισμό της φόρτισης της μπαταρίας του Galaxy Note 7, τουλάχιστον για τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά της Νότιας Κορέας, χωρίς, όμως, να διευκρινίζεται εάν θα ισχύσει το ίδιο και για τα μοντέλα του Galaxy Note 7 που κυκλοφορούν στον υπόλοιπο κόσμο.

Σύμφωνα με το BGR, περίπου 70 περιστατικά εκρήξεων έχουν σημειωθεί μόνο στις ΗΠΑ, ενώ το πρόβλημα με την μπαταρία του Galaxy Note 7 φαίνεται να επηρεάζει 2.5 εκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο. Η Samsung, πάντως, συνιστά στους πελάτες της να απενεργοποιήσουν το Galaxy Note 7 και να περιμένουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα ανάκλησης και αντικατάστασης συσκευών που έχει ξεκινήσει.

περισσότερα:

http://www.businessenergy.gr/articlenews/12784/samsung-%CE%91%CE%BD%CE%B...

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.