Είστε εδώ

F1

Διοικητικά F1: Φεύγει ο Πάντι Λόου από τη Williams;

του Σωτήριου Χάλλα

Ο Πάντι Λόου θεωρείται ένας ιδιαίτερα πετυχημένος μηχανικός καθώς το πέρασμά του από τις Williams, McLaren και Mercedes μόνο ως θετικό μπορεί να αξιολογηθεί όμως στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα από όπου ξεκίνησε δε γνώρισε ανάλογη επιτυχία.

Ο Λόου διαδέχτηκε στις 16 Μαρτίου του 2017 τον Πατ Σάιμοντς στη βρετανική ομάδα παίρνοντας τη θέση του τεχνικού διευθυντή όμως η πορεία της Williams τόσο στο πρωτάθλημα του 2017 όσο και σε εκείνο του 2018 μόνο επιτυχημένες δεν ήταν.

Στο ήδη κακό κλίμα ήρθαν να προστεθούν οι αλλαγές κανονισμών για το 2019 οι οποίες οδήγησαν τους Βρετανούς σε μεγάλες καθυστερήσεις στην ανάπτυξη του μονοθεσίου τους, ενώ υπάρχουν φήμες που κάνουν λόγο για εφαρμογή λύσεων εκτός κανονισμών στην FW42.

Τα παραπάνω φαίνεται ότι θα κάνουν τον Βρετανό μηχανικό να αποχωρήσει από την ομάδα της οποίας είναι και μέτοχος (αν δεν έχει αποχωρήσει ήδη). Προς το παρόν ο Λόου δε βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Williams με την επίσημη θέση της ομάδας να αναφέρει ότι ζήτησε άδεια για προσωπικούς λόγους.

Αν αποχωρήσει ο Λόου, θα προστεθεί ακόμα ένα πρόβλημα στο ήδη τεταμένο κλίμα που υπάρχει εντός της ομάδας αφού το 2019 δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για τους Βρετανούς.

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.