Είστε εδώ

Ενέργεια

Η ΕΚΟ ολοκλήρωσε την εγκατάσταση συστημάτων εισροών - εκροών

Την εφαρμογή του συστήματος Εισροών-Εκροών στις Εγκαταστάσεις της πανελλαδικά, ολοκλήρωσε η ΕΚΟ. 

Η ΕΚΟ είναι η πρώτη εταιρεία που εφαρμόζει το σύστημα Εισροών-Εκροών στις Εγκαταστάσεις της σε όλη την Ελλάδα αποδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, το σεβασμό της στον Έλληνα καταναλωτή και την προσήλωσή της στο πρόγραμμα ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΚΟ. Έχοντας ολοκληρώσει τη διασφάλιση των καυσίμων σε όλη την εφοδιαστική της αλυσίδα – σύστημα Εισροών-Εκροών στις Εγκαταστάσεις και στα Πρατήρια αλλά και πολλαπλοί έλεγχοι που διεξάγονται στο πλαίσιο του Προγράμματος ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΚΟ –η εταιρεία προσφέρει καύσιμα εγγυημένα, τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά, στο δίκτυό της σε όλη την Ελλάδα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κος Ιωάννης Ψυχογυιός δήλωσε σχετικά : «Η αλήθεια είναι ότι η εγκατάσταση συστημάτων Εισροών-Εκροών σε όλες τις εγκαταστάσεις μας αποτελούσε για μας υψηλή προτεραιότητα, παρόλο που η υποχρέωσή μας απέναντι στην Πολιτεία ήταν η ολοκλήρωσή της τον Απρίλιο του 2016. Το πολύπλοκο αυτό έργο ολοκληρώθηκε με επιτυχία πολύ νωρίτερα από την εκ του νόμου προβλεπόμενη ημερομηνία, χάρη στη συνεισφορά των ανθρώπων μας. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε καύσιμα ελεγμένα ποιοτικά και ποσοτικά μέσα από τις Εγκαταστάσεις μας έως και το Πρατήριο, ώστε ο Έλληνας καταναλωτής να μπορεί να είναι … “σίγουρος για κάθε λίτρο”!»

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.