Είστε εδώ

Auto News

Volkswagen Tiguan: Η ανανέωση και το Instagram

του Σωτήριου Χάλλα

Η Volkswagen ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του Tiguan και χάρη στο λογαριασμό Cochespias του Instagram έχουμε την πρώτη, αν και μέτριας ποιότητας, εικόνα πώς θα μοιάζει το μεσαίο SUV των Γερμανών στην τελική του μορφή.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πού τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, όμως φαίνεται πως είναι κάπου στην Ευρώπη, πιθανόν κατά τη διάρκεια επίσημης βιντεογράφησης ή φωτογράφισης. Τα στοιχεία που συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση είναι ότι στην εικόνα διακρίνεται η παρουσία ενός Tiguan στη μορφή που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, αλλά και ενός Golf πρώτης γενιάς.

Στο εμπρός μέρος οι αλλαγές εντοπίζονται στα φωτιστικά σώματα που μοιάζουν πλέον με εκείνα του νέου Golf όγδοης γενιάς που παρουσιάστηκε πρόσφατα, στα οποία περιλαμβάνονται τα LED φώτα ημέρας. Ακόμα, η γρίλια πλέον έχει τρεις γραμμές οι οποίες είναι χρωμιομένες, ενώ χρώμιο συναντάμε και γύρω από τις εισαγωγές αέρα στο κάτω μέρος. Στα πλαϊνά υπάρχει επίσης χρώμιο, το οποίο εντοπίζεται στο περίγραμμα των παραθύρων. Στη γρίλια δεν μπορούμε να μην προσέξουμε ότι το σήμα της VW έχει αλλάξει και πλέον ακολουθεί τη νέα μορφή που παρουσίασε η εταιρεία πριν από μερικούς μήνες.

Κατά πάσα πιθανότητα το αυτοκίνητο που βλέπουμε δεν είναι η βασική έκδοση, αφού παρατηρούμε ότι οι ζάντες έχουν συνδυασμό μαύρου και ασημί χρώματος, ενώ και οι ράγες οροφής είναι ασημί.

Κατά πάσα πιθανότητα το ανανεωμένο Tiguan θα χρησιμοποιεί πολλά από τα κινητήρια σύνολα που υπάρχουν στην γκάμα του νέου Golf, με ορισμένα εξ’ αυτών να διαθέτουν ήπια υβριδικό σύστημα.

Το επερχόμενο σαλόνι της Γενεύης που θα γίνει στις 5 – 15 Μαρτίου είναι το πιθανό μέρος όπου θα αποκαλυφτεί επίσημα η ανανεωμένη έκδοση του γερμανικού SUV.

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.