Είστε εδώ

Auto News

Tesla: Νέες πληροφορίες σχετικά με το pick-up της

του Σωτήριου Χάλλα

Η Tesla είχε εντυπωσιάσει πριν από περίπου ένα χρόνο όταν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Roadster 2 και του ηλεκτρικού της τράκτορα είχε ανακοινώσει ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και ένα pick-up μοντέλο.

Από τότε λίγα πράγματα έγιναν γνωστά όμως τώρα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ίλον Μασκ, ανακοίνωσε μέσω του Twitter, απαντώντας σε μια ερώτηση σχετική με το θέμα, ότι υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να δούμε την πρώτη, πρωτότυπη, μορφή του μοντέλου μέσα στο 2019.

Η Tesla συνηθίζει να παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο πολύ καιρό πριν αυτό γίνει διαθέσιμο προς πώληση, περίπου δύο χρόνια, και φαίνεται ότι η ίδια τακτική θα ακολουθηθεί και στην περίπτωση του pick-up αφού η παραγωγή του δεν περιμένουμε να ξεκινήσει πριν από το 2021.

Αυτό που τόνισε ο Μασκ είναι ότι αισθάνεται ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την κυκλοφορία του συγκεκριμένου μοντέλου και ότι θέλει τόσο πολύ να το βγάλει στην αγορά που σχεδόν αδιαφορεί αν οι πωλήσεις του θα είναι καλές.

Όσον αφορά το τελευταίο η εμπορική του πορεία αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό αφού σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της μάρκας η σχεδίαση θα είναι ιδιαίτερα αντισυμβατική και διαφορετική από τα συνηθισμένα μοντέλα της κατηγορίας των pick-up.

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.