Είστε εδώ

Auto News

Porsche: Δείτε πως θα είναι οι νέες αντιπροσωπείες της

του Γιώργου Ψαρρά

Σίγουρα η οδήγηση μιας Porsche είναι μοναδική εμπειρία, ωστόσο η γερμανική εταιρεία των supercars επιθυμεί και η απόκτηση τους να γίνεται με ξεχωριστό τρόπο.

Για το λόγο αυτό η Porsche αποφάσισε την εφαρμογή μιας νέας εταιρικής αρχιτεκτονικής στις αντιπροσωπείες της, η οποία θα απευθύνεται στους υφιστάμενους αλλά και στους νέους πελάτες της, θα χαρακτηρίζεται για την ευελιξίας της και θα χρησιμοποιεί ψηφιακά μέσα για την εξατομικευμένη επικοινωνία.

Η πρώτη νέα αντιπροσωπεία της Porsche με τα εν λόγω πρότυπα άνοιξε στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, κατασκευάστηκε σε ένα χρόνο, ενώ μέχρι τα μέσα του 2020 θα εγκαινιαστούν ακόμα δυο στην Κίνα.

Στην παραπάνω φωτογραφία μπορείτε να δείτε την αλουμινένια πρόσοψη που θα έχουν οι νέες αντιπροσωπείες της Porsche, ενώ τα διάκενα που υπάρχουν ψηλά και οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες προσφέρουν ορατότητα στο εσωτερικό της. Παράλληλα ο κόκκινος Led φωτισμός προσδίδει δυναμισμό.

Στο εσωτερικό τώρα υπάρχουν θεματικές ζώνες όπως Product Highlights, E-Performance και Certified Pre-Owned, ενώ ο χώρος του συνεργείου είναι ορατός στους πελάτες, χάρη στη μεγάλη διαχωριστική τζαμαρία. Επίσης ο υποψήφιος αγοραστής μέσω της εικονικής πραγματικότητας και οθονών αφής θα μπορεί να εξατομικεύει το μοντέλο που επιθυμεί.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.