Είστε εδώ

Auto News

Porsche Cayenne Coupe: Έκδοση-αίνιγμα στο Ring

του Σωτήριου Χάλλα

Στην άσφαλτο του Νίρμπουργκρινγκ βρέθηκε η Porsche Cayenne Coupe, προκειμένου να κάνει δοκιμές, με το βίντεο να απεικονίζει την έκδοση GT ή την GTS, καθώς βλέπουμε ότι η εικόνα είναι περισσότερο σπορ συγκριτικά με την Turbo.

Κάτω από το καπό υπάρχει V8 σύνολο 4.0 λίτρων με διπλή υπερτροφοδότηση, όμως προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ιπποδύναμη, με τα πιθανά νούμερα να είναι δύο. Στην πρώτη και πιο πιθανή περίπτωση πρόκειται να δούμε την ισχύ να φτάνει σε κάποια τιμή ανάμεσα στους 550 ίππους της Cayenne Turbo Coupe και τους 680 ίππους της plug-in υβριδικής έκδοσης, Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupe PHEV. Στη δεύτερη περίπτωση θα χρησιμοποιεί νέος κινητήρας ο οποίος θα είναι και πάλι V8 στα 4.0 λίτρα, όμως η ισχύς θα κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα, φτάνοντας τους 460 ίππους και τα 620 Nm ροπής, σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο οχτώ σχέσεων και τετρακίνηση.

Ό,τι από τα παραπάνω και αν ισχύει, θα το μάθουμε επίσημα σε λίγους μήνες.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.