Είστε εδώ

Auto News

Πολωνία: Νταλίκα ξηλώνει στάση λεωφορείου (video)

του Σωτήριου Χάλλα

Στην Πολωνία συνέβη κάτι σοκαριστικό καθώς μια νταλίκα ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, ακούμπησε με ένα λεωφορείο και ξήλωσε μια στάση λεωφορείου στην οποία υπήρχαν άνθρωποι που περίμεναν.

Μάλιστα, αν εξετάσουμε προσεκτικά το βίντεο θα δούμε ότι δευτερόλεπτα πριν η νταλίκα ανέβει στο πεζοδρόμιο περνούσε από το σημείο μια γυναίκα χωρίς να μπορεί να υποψιαστεί το τι επρόκειτο να συμβεί.

Ευτυχώς, τόσο η γυναίκα όσο και οι δύο άνθρωποι που περίμεναν στη στάση γλύτωσαν χωρίς καν να τραυματιστούν ενώ η μόνη απώλεια από το όλο περιστατικό ήταν το λεωφορείο αφού η νταλίκα του “έξυσε” όλη τη δεξιά μεριά.

Ο οδηγός της νταλίκας μετά το συμβάν δε σταμάτησε αλλά εντοπίστηκε και συνελήφθη 19 ώρες αργότερα μέσω της πινακίδας η οποία έπεσε από την νταλίκα.

Στην περιγραφή του βίντεο διαβάζουμε ότι η ξέφρενη πορεία της νταλίκας οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα στα φρένα ωστόσο αυτό δεν εξηγεί επαρκώς το ότι ο οδηγός της δε σταμάτησε αλλά συνέχισε κανονικά την πορεία του.

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.