Είστε εδώ

Auto News

Nissan Navara Off-Roader AT32: Η πιο σκληροτράχηλη έκδοση του pick-up

Η Nissan συνεργάστηκε με την ισλανδική εταιρεία Arctic Trucks που ειδικεύεται σε εκτός δρόμου οχήματα, με σκοπό τη δημιουργία της πιο σκληροτράχηλης έκδοσης του Navara, η οποία ονομάζεται Off-Roader AT32.

Το ίδιο είχε κάνει για πρώτη φορά το 2018 με την προηγούμενη γενιά του pick-up, οπότε αυτή είναι η δεύτερη φορά που βλέπουμε ανάλογη έκδοση.

Στις αλλαγές περιλαμβάνονται η τοποθέτηση ελαστικών διαμέτρου 31.6 ιντσών από τη Nokian, η τοποθέτηση αλουμινένιας επένδυσης που καλύπτει όλο το κάτω μέρος του αυτοκινήτου και μαύρες ζάντες αλουμινίου ειδικής σχεδίασης με δύο βαλβίδες. Ακόμα, υπάρχουν επιπλέον φτερά στους θόλους των τροχών και αναρτήσεις από την Bilstein. Επιπλέον, στο pick-up συναντάμε ειδικά σήματα στα εμπρός φτερά, στα πλαϊνά σκαλοπάτια, στους τροχούς, στην πίσω πόρτα και στους λασπωτήρες.

Σε μηχανολογικό επίπεδο το Navara Off-Roader AT32 διαθέτει επιλογή για ηλεκτρονικό κλείδωμα του εμπρός διαφορικού, ενώ προαιρετικά μπορεί να εξοπλιστεί με snorkel, ώστε να μπορεί να περάσει από υδάτινο κώλυμα με βάθος μέχρι 800 χλστ.

Οι πωλήσεις στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν από τον Φεβρουάριο του 2020.

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.