Είστε εδώ

Auto News

Μέριλαντ, Η.Π.Α.: Έπρεπε να περιμένει (video)

του Σωτήριου Χάλλα

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο οι οδηγοί που βλέποντας το φανάρι να γίνεται πορτοκαλί επιταχύνουν, με αποτέλεσμα να μπαίνουν στη διασταύρωση με μεγάλη ταχύτητα, μόνο και μόνο για να μην περιμένουν μερικά δευτερόλεπτα, όμως η οδηγός που πρωταγωνιστεί στο παρακάτω βίντεο δεν πρόκειται να το κάνει ξανά.

Στο ξεκίνημα του βίντεο δε βλέπουμε κάτι ασυνήθιστο καθώς πρόκειται για αυτοκίνητα που περνάνε μια διασταύρωση αφού το φανάρι είναι πράσινο, όμως περίπου στο εικοστό δευτερόλεπτο την εμφάνιση του κάνει ένα Toyota Sienna το οποίο κινείται με αυξανόμενη ταχύτητα. Σκοπός της οδηγού είναι προφανώς να προλάβει να περάσει πριν ανάψει το πράσινο για τα κάθετα διερχόμενα οχήματα, όμως η προσπάθειά της δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Αρχικά φαίνεται ότι τα καταφέρνει, όμως η μεγάλη ταχύτητα σε συνδυασμό με το βρεγμένο οδόστρωμα και το γεγονός ότι ο δρόμος έκανε μια ελαφρά καμπή, οδήγησε το Sienna να χτυπήσει στις προστατευτικές μπαριέρες και στη συνέχεια να καταλήξει μέσα σε μια έκταση που υπήρχε δίπλα.

Το ευτύχημα ήταν ότι από το περιστατικό δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, όμως δε θα ήταν καλύτερα αν είχε σταματήσει στο φανάρι;

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.