Είστε εδώ

Auto News

Ηνωμένες Πολιτείες: Κοίταγε τις κοπέλες και... έπεσε (video)

του Σωτήριου Χάλλα

Όλοι γνωρίζουμε ότι την ώρα που είμαστε πίσω από το τιμόνι η προσοχή μας πρέπει να είναι στραμμένη μόνο στο δρόμο μπροστά μας και όχι να κοιτάμε κάπου αλλού, όμως σίγουρα δεν είναι λίγοι/ες όσοι/ες έχουν κοιτάξει κάποιο άτομο του αντίθετου φύλου το οποίο τους τράβηξε την προσοχή.

Το ίδιο έκανε και ο αναβάτης μιας Yamaha στις Ηνωμένες Πολιτείες όμως είμαστε σίγουροι ότι το μετάνιωσε, αφού αυτή ήταν η αιτία να έχει επαφή με ένα αυτοκίνητο.

Στο βίντεο που είναι τραβηγμένο από κάμερα τοποθετημένη στο κράνος του αναβάτη, βλέπουμε να γυρίζει το κεφάλι του προς κάποιες κοπέλες που μιλούσαν στο φανάρι. Εκείνη τη στιγμή, τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν μπροστά του έχουν αρχίσει να φρενάρουν, με τον αναβάτη να το βλέπει τελευταία στιγμή, όμως πλέον ήταν αργά για να κάνει το οτιδήποτε. Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει σε μία BMW Σειρά 3 E46 και να πέσει από τη μοτοσυκλέτα.

Μπορεί να μην ήταν ο στόχος του αυτός, όμως σίγουρα κατάφερε να κάνει τις κοπέλες να γυρίσουν προς το μέρος του.

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.