Είστε εδώ

Auto News

Hyundai i20 N: Εντός και εκτός Νίρμπουργκρινγκ (video)

του Σωτήριου Χάλλα

Στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, αλλά και στους δρόμους γύρω από αυτή κινείται αυτή την περίοδο το Hyundai i20 N, καθώς το κορεατικό μοντέλο υποβάλλεται στις απαραίτητες δοκιμές.

Αν και τα πρωτότυπα που χρησιμοποιούνται για την εξέλιξη καλύπτονται ακόμα από έντονο καμουφλάζ, μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι η ταχύτερη έκδοση του μοντέλου θα ξεχωρίζει από την ύπαρξη προφυλακτήρων με πιο επιθετική σχεδίαση, πλαϊνών ποδιών, τροχών που θα συναντάμε μόνο στην εν λόγω έκδοση και δύο εξατμίσεις, ενώ στο βίντεο μπορούμε να δούμε την αεροτομή στο τελείωμα της οροφής.

Όσον αφορά το εσωτερικό οι πινελιές του τμήματος Ν θα περιλαμβάνουν σπορ καθίσματα, ειδικούς για την περίσταση συνδυασμούς χρωμάτων ή/και υλικών, την ύπαρξη σημάτων N σε διάφορα σημεία και ραφές που θα δημιουργούν χρωματική αντίθεση. Στον εξοπλισμό θα συναντάμε κρυφό φωτισμό, ασύρματη βάση φόρτισης για smartphones, νέο infotainment και ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Ο κινητήρας που θα βρίσκεται κάτω από το καπό θα είναι στα 1.6 λίτρα με την ισχύ να κινείται στην περιοχή των 200 ίππων, η οποία θα πηγαίνει στους μπροστινούς τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων με έξι σχέσεις.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον τρόπο που κινείται εντός, αλλά και εκτός πίστας το υπό ανάπτυξη μοντέλο.

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.