Είστε εδώ

Auto News

Ford F-150: Με LED φωτά προειδοποίησης για ασφάλεια στο χώρο εργασίας (video)

του Γιώργου Ψαρρά

Ένα πολύτιμο εργαλείο δουλειάς αποκτά το Ford F-150, καθώς πλέον εξοπλίζεται με LED φώτα προειδοποίησης, τα οποία τοποθετήθηκαν στη βάση του εμπρός παρμπρίζ και στο πίσω μέρος της οροφής.

Η μπλε οβάλ εταιρία αναφέρει ότι τα εν λόγω πορτοκάλι LED φώτα θα κάνουν ορατό το F-150 από μακριά, ενώ θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για παράδειγμα σε εταιρίες οδοποιίας που εκτελούν έργα. Την ημέρα θα είναι ορατά σε απόσταση 304 μέτρων, ενώ τη νύχτα θα προειδοποιούν από 1,6 χλμ. μακριά τους οδηγούς. Παράλληλα αναφέρεται ότι τα LED φώτα προειδοποίησης είναι χαμηλής ισχύος ώστε να μην καταναλώνουν μπαταρία, αντέχουν στις καιρικές συνθήκες, ενώ θα μπορούν να αναβοσβήνουν σε διαφορετικά μοτίβα.

Το Ford F-150 με τα LED φώτα προειδοποίησης θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό, ενώ διευκρινίζεται ότι η χρήση τους θα πρέπει να γίνεται μόνο κοντά σε χώρο εργασίας και όχι σε κανονικές συνθήκες οδήγησης.

Μια μικρή επίδειξη μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.