Είστε εδώ

Auto News

Ford F-150: Έξυπνοι τρόποι φόρτωσης της καρότσας (video)

του Γιώργου Ψαρρά

Η Ford μέσα από μια σειρά video μας προβάλει τα προσόντα του F-150, ενώ αυτή τη φορά εστιάζει στους ποικίλους τρόπους φόρτωσης της καρότσας του.

Βαριά αντικείμενα συχνά πρέπει να φορτωθούν στην καρότσα του F-150 και για το λόγο αυτό προσφέρεται μια σειρά από βοηθήματα στον επαγγελματία οδηγό. Με ένα άγγιγμα του ποδιού πλευρικά του F-150 εμφανίζεται ένα σκαλοπάτι, ενώ όταν η πόρτα της καρότσας είναι ανοιγμένη από μέσα της μπορεί να ξεπροβάλει ακόμα ένα σκαλοπάτι αλλά και ένα στήριγμα για να κρατηθεί ο οδηγός καθώς ανεβαίνει. Παράλληλα η πόρτα της καρότσας μπορεί να ανοίξει και αυτόματα στην περίπτωση που τα χέρια του οδηγού κρατούν εμπόρευμα ή εργαλεία. Ακόμα μια καινοτόμα λύση είναι οι ράμπες που προσαρμόζονται στην πόρτα της καρότσας, ώστε η φόρτωση από το έδαφος να γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Για την ταξινόμηση του φορτίου στην καρότσα υπάρχουν ειδικά διαχωριστικά, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.