Είστε εδώ

Ασφάλειες

NP Insurance: Στα 5,6 εκατ. ευρώ τα κέρδη εξαμήνου

Κέρδη προ φόρων 5,6 εκατ. ευρώ εμφάνισε το πρώτο εξάμηνο του έτους η Ασφαλιστική Εταιρία NP Insurance τα Ίδια Κεφάλαια της οποία ανήλθαν στα 32,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο Δείκτης Φερεγγυότητας ξεπερνάει το 510% που είναι ένας από τους υψηλότερους στην ελληνική αγορά.

Η εταιρία διαχρονικά ακολουθεί προσεκτικό underwriting καθώς και διαχείριση των ζημιών, που συντελούν την δημιουργία υψηλού τεχνικού αποτελέσματος. Στον τομέα της επενδυτικής πολιτικής, η NP Insurance συνεχίζει να επιλέγει τις ποιο συντηρητικές τοποθετήσεις όπως σε προθεσμιακές καταθέσεις, ελληνικά κρατικά ομόλογα, ξένα εταιρικά ομόλογα και αμοιβαία κεφάλαια, καθώς επίσης, συνεχίζει να στηρίζει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα με τις καταθέσεις που διατηρεί στις ελληνικές τράπεζες χωρίς να έχει βγάλει εκτός Ελλάδας ούτε ένα Ευρώ όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης.

Σχετικά με την προετοιμασία της για την εφαρμογή της Solvency II, με ότι αφορά τις εποπτικές κεφαλαιακές ανάγκες που θα προκύψουν αυτές καλύπτονται ήδη από τα τωρινά Ίδια Κεφάλαια της Εταιρίας, ενώ και με ότι αφορά την προσαρμογή των στελεχών της στο νέο νομοθετικό πλαίσιο της Εταιρικής Διακυβέρνησης, η Διοίκηση της NP παρουσιάζεται σίγουρη ότι θα είναι απολύτως έτοιμα στο πρώτο εξάμηνο του 2015.

Η NP Insurance είναι αμιγώς ελληνική ασφαλιστική εταιρία, η οποία στα τελευταία 4 χρόνια της κρίσης που βιώνει η οικονομία, καταφέρνει να επιτυγχάνει τους παραγωγικούς της στόχους, να έχει υψηλή αποθεματοποίηση, ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα και πολύ υψηλό δείκτη φερεγγυότητας, ώστε να είναι σε θέση να εγγυάται το μέλλον των 800 εργαζομένων της (παραγωγικό δίκτυο και έμμισθο προσωπικό) και φυσικά να παρέχει υψηλού επιπέδου ποιότητας υπηρεσιών και άμεσης αποζημίωσης προς τους 150.000 ασφαλισμένους της.

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.