Είστε εδώ

Ασφάλειες

Interamerican: Ίδρυσε οργανισμό πιστοποιημένων Financial Planners

Στην ίδρυση οργανισμού πιστοποιημένων Financial Planners προχώρησε η Interamerican, υπογραμμίζοντας με αυτή την πρωτοποριακή για την ελληνική ασφαλιστική αγορά κίνηση το ενδιαφέρον της τόσο για την ανάπτυξη του αποκλειστικής συνεργασίας Δικτύου Ασφαλιστικών Συμβούλων που διαθέτει όσο και για τη βελτιστοποίηση του επαγγελματισμού τους. Παράλληλα, ο νέος θεσμός δηλώνει τον σταθερό προσανατολισμό της εταιρείας στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς και μέσω των συμβουλευτικών υπηρεσιών των συνεργατών της. Το " Interamerican Society of Financial Planners" –αυτή είναι η επωνυμία της ομάδας- αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό έως σήμερα εταιρικό φορέα πιστοποιημένων Financial Planners στην Ελλάδα. Ο νέος οργανισμός ενσωματώνει 160 πιστοποιημένους από την ACHMEA Academy επαγγελματίες του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 9 εκατ. ευρώ σε νέα παραγωγή ζωής, ποσόν που αντιστοιχεί στο μισό της συνολικής παραγωγής ζωής του δικτύου agency της εταιρείας και 10,4 εκατ. ευρώ σε μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα γενικών κλάδων.

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.