Είστε εδώ

Ασφάλειες

Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ : Βελτίωση των οικονομικών μεγεθών

Αύξηση της παραγωγής ασφαλίστρων καθώς και βελτίωση των περισσότερων οικονομικών της μεγεθών παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ στο εννεάμηνο του 2013, με το σύνολο της Ασφαλιστικής Αγοράς να παρουσιάζει περαιτέρω μείωση της παραγωγής της κατά 10,1% περίπου.

Αύξηση της παραγωγής ασφαλίστρων κατά 1,15% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2012 η οποία και διαμορφώθηκε στα 122,3 εκ. ευρώ. Ειδικότερα στους κλάδους Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων η αύξηση είναι 7,7% και 7,8% αντίστοιχα ενώ στον κλάδο Αυτοκινήτων -2,9%, έναντι εκείνων του μ.ο. της αγοράς (-16,2%, -3,9%, -6,5% αντίστοιχα).
Τα προ φόρων κέρδη ανήλθαν στα 7,27 εκ. ευρώ έναντι 8,67 εκ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2012. Η μείωση των κερδών οφείλεται κατά κύριο λόγο στην αύξηση των ασφαλιστικών και λοιπών προβλέψεων, που έγινε για την περαιτέρω ενίσχυση της φερεγγυότητας της εταιρίας.
Αύξηση της καθαρής θέσης κατά 8,6%, στα 56,13 εκ. ευρώ έναντι 51,66 εκ. ευρώ την 31/12/2012.
Αύξηση του ενεργητικού κατά 7,0% στα 297,98 εκ. ευρώ έναντι 278,46 εκ. ευρώ το Δεκέμβριο του 2012.
Αύξηση των τεχνικών προβλέψεων κατά 10,3% σε σχέση με την 31/12/2012.
Μείωση των απαιτήσεων από ασφάλιστρα κατά 4,0% ως απόρροια της εισπρακτικής πολιτικής που ακολουθείται.

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.