Είστε εδώ

Ασφάλειες

Εθνική Ασφαλιστική: Εκπαιδευτικά προγράμματα

Με στόχο την αναβάθμιση του ρόλου του Manager του Δικτύου Agency της εταιρίας, η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με τον διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό LIMRA International ολοκλήρωσε μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Μέσω των προγραμμάτων αυτών, που οδηγούν στην εμπέδωση των σχετικών επαγγελματικών πρακτικών, επιτυγχάνεται η αποδοτικότερη λειτουργία του δικτύου συνεργατών και η αύξηση της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκε ένα Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα από το Φεβρουάριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014, το οποίο περιλάμβανε πλήθος επιμέρους Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα Management Skills Seminar (MSS), Financial Management Development Program (FMDP), Field Management Seminar (FMS), Profitable Management Workshop (PMW), συναποτελούν πακέτο Προγραμμάτων του εκπαιδευτικού οργανισμού, συνολικής διάρκειας 25 ημερών, στο οποίο συμμετείχαν 60 Agency και Unit Managers και το οποίο, μετά την επιτυχή ολοκλήρωσή του, οδήγησε στην απόκτηση του διεθνούς αναγνωρισμένου τίτλου: CIAΜ (Chartered Insurance Agency Manager).

Εκπαιδευτής σε όλα τα παραπάνω προγράμματα ήταν ο Ανώτερος Διαπιστευμένος Εισηγητής της LIMRA International Μανώλης Κυριάκου.

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.