Είστε εδώ

Ασφάλειες

ERGO: Επίσκεψη του προέδρου του ομίλου σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη

Τα γραφεία της ERGO στην Ελλάδα και στην Τουρκία επισκέφθηκε πρόσφατα ο πρόεδρος του ασφαλιστικού ΟμίλουERGO Dr Torsten Oletzky. Στη διάρκεια των επίσκεψεών του, είχε τη δυνατότητα να συναντήσει τα ανώτατα στελέχη της κάθε εταιρίας και να έχει μια εποικοδομητική συζήτηση μαζί τους για τρέχοντα και επίκαιρα θέματα. Ο Πρόεδρος του Ομίλου Dr Torsten Oletzky, αφού συνεχάρη τη Διοίκηση και  τα στελέχη της εταιρίας για την πρόσφατη επιτυχή συμφωνία απόκτησης των μετοχών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, δήλωσε σχετικά: "Η εξαγορά της ΑΤΕ ήταν μια σοφή απόφαση καθώς πρόκειται για μια αξιόπιστη εταιρία που η ταυτότητά της συνάδει με τις αξίες που πρεσβεύει η ERGO, ενώ ταυτόχρονα συμπληρώνει τη σύνθεση του χαρτοφυλακίου της και επεκτείνει ακόμα περισσότερο την παρουσία της, κυρίως στην περιφέρεια της χώρας. Το έργο της συγχώνευσης των δύο εταιριών που  μόλις ξεκινά είναι ακόμα μια καινούργια πρόκληση για εσάς." 

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.