Είστε εδώ

Ασφάλειες

Διευρύνει τα μερίδιά της στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα η Generali Hellas

Σημαντική αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων παρουσίασε κατά την διάρκεια του εννεάμηνου του 2014 σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα η Generali Hellas, διευρύνοντας περαιτέρω το μερίδιο αγοράς που κατέχει στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης. Η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων της εταιρείας ανήλθε στα  127,9 εκατ. ευρώ έναντι 120,5 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα, σημειώνοντας αύξηση 6,1%. Στον κλάδο ζωής η παραγωγή ασφαλίστρων ανήλθε στα  45,2 εκατ. ευρώ έναντι 44,2 εκατ. ευρώ το πρώτο εννεάμηνο του 2013, σημειώνοντας αύξηση 2,3%. Στον κλάδο των γενικών ασφαλίσεων η παραγωγή της εταιρίας ανήλθε στα 82,6 εκατ. ευρώ το πρώτο εννεάμηνο του 2014, έναντι 76,3 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2013 σημειώνοντας αύξηση 8,3%. Να σημειωθεί ότι η αγορά γενικών ασφαλειών στο σύνολο της για το αντίστοιχο διάστημα είχε απώλειες ύψους 10%. Ειδικά στον κλάδο αστικής ευθύνης οχημάτων η εταιρεία παρουσίασε σημαντική αύξηση ύψους 23,6% φτάνοντας τα 40 εκατ. ευρώ από 32 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2013. Το τεχνικό αποτέλεσμα όλων των κλάδων κινήθηκε θετικά, ενώ αυξημένα αναμένονται, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα και τα κέρδη της εταιρείας για το σύνολο της χρήσης. Σχολιάζοντας τα παραγωγικά αποτελέσματα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Πάνος Δημητρίου, τόνισε ότι «η Generali συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία, σε μία εποχή κρίσης και αβεβαιότητας. Η στρατηγική της ποιοτικής ανάπτυξης της Generali, ανταμείβεται από τους συνεργάτες της που βρίσκουν στην εταιρεία τον κατάλληλο εταίρο για την ενίσχυση των εισοδημάτων τους σε μία δύσκολη περίοδο. Παράλληλα όλο και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν την Generali για την κάλυψη των αναγκών τους, αναγνωρίζοντας την ως τη δύναμη εκείνη που μπορεί να τους εγγυηθεί πραγματικά σίγουρη και αξιόπιστη προστασία».

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.