Είστε εδώ

Ασφάλειες

Ασφάλειαι ΜΙΝΕΤΤΑ : Το App διαθέσιμο και για ios συσκευές

Άμεσα και εύκολα μπορoύν πλέον και οι χρήστες συσκευών που χρησιμοποιούν λογισμικό ios (iphone, ipad),να επωφεληθούν από τις λειτουργίες της εφαρμογής ΜΙΝΕΤΤΑ.

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις Ασφάλειαι Μινέττα δημιούργησε την εφαρμογή, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη και για android, δίνοντας έμφαση στην υποστήριξη των πελατών της σε περίπτωση ατυχήματος, αλλά και στην καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωσή τους μέσω του smartphone ή και του tablet τους.

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε δωρεάν την εφαρμογή από το αντίστοιχο store πληκτρολογώντας ΜΙΝΕΤΤΑ στην αναζήτηση, ενώ πολύ σύντομα θα ενεργοποιηθεί και η δυνατότητα αναζήτησης στον χάρτη του δικτύου συνεργαζόμενων συνεργείων.

Συνοπτικά οι κύριες λειτουργίες της εφαρμογής:

Αναφορά Ατυχήματος - Άμεση κλήση τηλεφώνων ανάγκης
Πλησιέστερα συνεργαζόμενα συνεργεία – εμφάνιση στο χάρτη
Κάρτα Προνομίων  -  Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις / προνόμια
Σύνθετη αναζήτηση συνεργαζόμενων συνεργείων -  Περιγραφή παροχών
Νέα  της ΜΙΝΕΤΤΑ
Σύνδεση με την pay.minetta.gr για ηλεκτρονικές πληρωμές ασφαλίστρων οχημάτων.

H ανάπτυξη της εφαρμογής ΜΙΝΕΤΤΑ αποτελεί ένα ακόμα βήμα για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών προς όφελος των πελατών και των συνεργατών της και εντάσσεται στον γενικότερο προγραμματισμό της Εταιρίας για δημιουργία ή και επέκταση αντίστοιχων έργων.

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.