Είστε εδώ

Air News

Απαράδεκτοι στην British Air στην Ελλάδα και όχι μόνο

του Πέρη Χαλάτση

Μέχρι προχθές ένα εισιτήριο από Λονδίνο για Αθήνα (one way) κόστιζε από 120 -140 λίρες. Σήμερα τα εισιτήρια  εκτοξεύθηκαν στις  500 λίρες. Αυτό και αν είναι αισχροκέρδεια και εκμετάλλευση.

Αλλά δεν είναι μόνο η αισχροκέρδεια. 

 Όταν έχεις εισιτήριο και χρειασθείς να κάνεις αλλαγή η British σου λέει  βγάλε καινούργιο –πλήρωσε δηλαδή  τις 500 λίρες (one way) – και σου δίνω voucher να το χρησιμοποιήσεις κάποια άλλη στιγμή. Δηλαδή η εταιρία όχι μόνο δεν εξυπηρετεί τον κόσμο απεναντίας του τα παίρνει διπλά και τριπλά.

Όπως καταλαβαίνετε λόγω κορονοϊού όλοι θέλουν να φύγουν από την Αγγλία πριν βγάλει η ΥΠΑ notam για διακοπή πτήσεων όπως έκανε με την Ιταλία και την Ισπανία . ‘Άλλωστε εκεί ο πρωθυπουργός επίσημα είπε ότι το καλύτερο είναι να κολλήσει με τον κορονοϊό το 80% του αγγλικού πληθυσμού. Φαντασθείτε τι έγινε με αυτούς που σκέφτονται και δεν τα παίρνουν όλα αψήφιστα.

Από τη στιγμή που τα πανεπιστήμια θα συνεχίσουν τα μαθήματα διαδικτυακά οι ‘Έλληνες φοιτητές δεν έχουν λόγο να μένουν σε μια χώρα που μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει κανένα μέτρο προφύλαξης.

Η British βλέποντας την ξαφνική αυξημένη ζήτηση  διπλασίασε και τριπλασίασε τις τιμές.

Γονείς μας καταγγέλλουν  ότι  τα παιδιά τους επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τα γραφεία της British για να αλλάξουν τις ημερομηνίες και τηλεφωνητής τους ενημέρωνε ότι για τις επόμενες 72 ώρες δεν μπορούν να τους εξυπηρετήσουν. 

Οι γονείς επιχείρησαν να επικοινωνήσουν στην Αθήνα με την αγγλική αεροπορική εταιρία στον  αριθμό 8011156000 που έχει η εταιρία στην επίσημη ιστοσελίδα της αλλά τέτοιος αριθμός δεν ανταποκρίνεται.

Στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας στο αεροδρόμιο η υπάλληλος  ενημερώνει όσους καλούν ότι δεν έχει πρόσβαση  στις λίστες με τα εισιτήρια  και τους δίνει τον αριθμό επικοινωνίας 0080044146798.

Παίρνοντας αυτόν τον αριθμό σε παραπέμπει αυτόματα με ένα call center που κλείνει αυτόματα γιατί οι γραμμές είναι υπερφορτωμένες. Αυτό θα πεί εξυπηρέτηση. 

Συγχαρητήρια κύριοι στην British Air

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.