Είστε εδώ

Αγώνες

OMAE: Τα σωματεία που ψηφίζουν

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Καυτό αναμένεται να είναι το Σαββατοκύριακο 22-23 Φεβρουαρίου καθώς είναι προγραμματισμένες οι αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ. της ΟΜΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα σωματεία που θα ρίξουν την ψήφο τους στην κάλπη είναι 31.

Έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι μεγάλα και ιστορικά σωματεία όπως το ΑΣΜΑ και το σωματείο Α.Λ.Α. δεν συμμετέχουν στην ψηφοφορία.

Η λίστα με τους  υποψηφίους που προτείνουν τα σωματεία για το νέο Δ.Σ. της ΟΜΑΕ δεν έχουν ανακοινωθεί. Μερικοί υποψήφιοι έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους, όπως: Μάριος Ηλιόπουλος, Νικόλας Παυλίδης, Αντώνης Σταφυλοπάτης, Στέλιος Καγιάφας, αλλά η πλήρης λίστα αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό.

Αναλυτικά η λίστα με τα 31 σωματεία που συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες είναι:

 1. Α.Ο. Θεσσαλονίκης
 2.  Star Line
 3. Λ.Α. Βόλου
 4. ΦΙΛΠΑ
 5. Α.Λ. Πτολεμαΐδας
 6. ΕΛΛΑΔΑ
 7. ΑΣΣΟΑ
 8. ΕΛΕΤΑ Sport
 9. AOΛΑ Πύργου
 10. ΑΛΦΑΛ Λιβαδειάς
 11. ΦΙΛΜΠΑ
 12. ΑΛΜΑ 4Χ4 Ναυπλίου
 13. Α.Ο. Κρήτης
 14. ΑΛΜΑ Αιγίου
 15. ΣΜΑ Κοζάνης
 16. ΟΦΑ Αλεξανδρούπολης
 17. ΟΦΑ Δράμας
 18. 4Χ4 Πάτρας
 19. ΑΛΕ Ζακύνθου
 20. ΜΑΡΣ
 21. Λ.Α. Μυτιλήνης
 22. ΛΕΝΟΕ
 23. Α.Σ. Χίου
 24. Α.Σ. Ηρακλείου
 25. ΑΡΤΕΜΙΣ
 26. ΣΦΙΚΑ
 27. ΣΥΜΑ Ρόδου
 28. ΣΜΑ Βελβεντού
 29. ΟΜΑ Θεσσαλίας
 30. ΧΩΜΑ Κιλκίς
 31. ΑΣΑ Χανίων

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.