Είστε εδώ

Αγώνες

Indycar: Το ανανεωμένο πρόγραμμα για το 2020

Με την Αμερική να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τα θύματα του κορωνοϊού, εν τούτοις ανακοινώθηκε το ανανεωμένο πρόγραμμα για το υπόλοιπο της χρονιάς. Με την ελπίδα ότι ο θανατηφόρος ιός θα αποτελέσει παρελθόν.

Το αρχικό πρόγραμμα περιελάμβανε 17 αγώνες, αλλά σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα μειώνονται στους 13, δεν θα διαξαχθούν σε Austin, Long Beach, Alabama, με αυτόν  στο St. Petersbourg να μην είναι σίγουρo για την διεξαγωγή του.

Στο νέο πρόγραμμα αγώνες υπάρχουν και στους τρεις μήνες της καλοκαιρινής ραστώνης με το πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται πριν το τέλος Σεπτεμβρίου. 

Στην καρδιά του καλοκαιριού θα διεξαχθεί και ο αγώνας των 500 μιλίων στην πίστα της Ινδιανάπολης…  

Αναλυτικά το πρόγραμμα 

 

30 Μαΐου - Detroit 1 

31 Μαΐου - Detroit 2 

6 Ιουνίου - Texas 600 

21 Ιουνίου Road America 

27 Ιουνίου - Richmond 300 

4 Ιουλίου - Indianapolis Gp 

12 Ιουλίου - Indy Toronto 

18 Ιουλίου - Iowa Cron 300 

9 Αυγούστου - Mid-Ohio 200 

23 Αυγούστου - Indianapolis 500 

30 Αυγούστου - Getaway 500 

13 Σεπτεμβρίου - Gp of Portland 

20 Σεπτεμβρίου - Monterey Gp 

Εκκρεμεί ο αγώνας στο St. Petersbourg 

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.