Είστε εδώ

Auto News

10 Ιουνίου 2020

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

9 Ιουνίου 2020

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

9 Ιουνίου 2020

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

9 Ιουνίου 2020

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.

9 Ιουνίου 2020

Το 2016 η Seat λάνσαρε το πρώτο SUV στην ιστορία της, το Ateca, το οποίο ήρθε πλέον η ώρα να ανανεωθεί.

6 Ιουνίου 2020

Στόχος της Volvo είναι μέχρι το 2025 το 50% των πωλήσεων της να προέρχεται από αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της και το υπόλοιπο 50% από υβριδικής τεχνολογίας.

5 Ιουνίου 2020

Χρώμα πράσινο οραματίζεται η Seat για το μέλλον της και για το λόγο αυτό έχει εμπλουτίσει σημαντικά την περιβαλλοντική της «παλέτα».

5 Ιουνίου 2020

Το νέο εντυπωσιακό πρωτότυπο μοντέλο της Hyundai, ονόματι Prophecy, σας το έχουμε συστήσει, ωστόσο τώρα έχουμε στη διάθεση μας περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

5 Ιουνίου 2020

Καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει γαλανός ουρανός και λαμπερός ήλιος, ένα συνδυασμό τον οποίο απολαμβάνεις απόλυτα οδηγώντας το Mazda MX-5 με ανοιχτή την οροφή.

5 Ιουνίου 2020

Από το κάθετο συγκρότημα της Peugeot Τζημόπουλος στην Κοζάνη παραδόθηκαν τα πρώτα ηλεκτροκίνητα Peugeot 208 στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.

5 Ιουνίου 2020

Στο εργοστάσιο που βρίσκεται στο Γιέλτς-Λασκόβιτσε της Πολωνίας ξεκίνησε η Toyota την παραγωγή ενός νέου της κινητήρα.

4 Ιουνίου 2020

Τα ηλεκτρικά μοντέλα είναι πολύ πιο εύκολο να γίνουν τετρακίνητα καθώς δε χρειάζονται πολύπλοκα συστήματα που προσθέτουν βάρος, παρά μόνο την τοποθέτηση τουλάχιστον ενός κινητήρα σε κάθε άξονα, κίνηση που ετοιμάζεται να κάνει η Nissan με το σύστημα e-4ORCE, για το οποίο θέλει να μας δώσει περισσό

4 Ιουνίου 2020

Μία από τις ελάχιστες εταιρείες που ακόμα προσπαθεί να κρατηθεί όσο γίνεται μακριά από την υπερτροφοδότηση είναι η Mazda, με τους Ιάπωνες να ετοιμάζονται σύντομα για μία εξαίρεση καθώς το Mazda 3 σύντομα θα αποκτήσει turbo.

4 Ιουνίου 2020

Το αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων της Ford δε μας είναι άγνωστο, καθώς το γνωρίζουμε από την εφαρμογή του στα Mustang, Ranger και F-150.

4 Ιουνίου 2020

Πυκνά μαύρα σύννεφα σκεπάζουν την έδρα της Maserati στη Μόντενα και στη συνέχεια ένας κεραυνός χτυπάει τη μεγάλη τρίαινα του θεού Ποσειδώνα, το έμβλημα της ιταλικής εταιρείας, στην κορυφή ενός πύργου.

4 Ιουνίου 2020

Ραντεβού μας κλείνει για τις 24 Ιουνίου η Volkswagen προκειμένου να μας παρουσιάσει το ανανεωμένο Arteon.  

Η παγκόσμια πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά, όπως επιβάλλουν πλέον τα μέτρα των κοινωνικών αποστάσεων, λόγω του Covid-19.

4 Ιουνίου 2020

Την ανανεωμένη έκδοση του Hilux παρουσίασε η Toyota, με το “φρεσκαρισμένο” ιαπωνικό pick-up να ξεκινάει την καριέρα του από ορισμένες αγορές όπως η Αυστραλία και η Ταϊλάνδη, με την Ευρώπη να ακολουθεί λίγο αργότερα.

4 Ιουνίου 2020

Μετά από είκοσι χρόνια επιτυχημένης καριέρας το Hyundai Santa Fe βρίσκεται πλέον στην καλύτερη του φάση, καθώς ανανεώθηκε σημαντικά σε πολλά σημεία.

3 Ιουνίου 2020

Με μία teaser εικόνα η Opel μας δίνει την πρώτη γεύση από το εσωτερικό της δεύτερης γενιάς του Mokka, το οποίο βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της εξέλιξής του, καθώς στο τέλος του 2020 αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή του.

3 Ιουνίου 2020

Κεντρικό θέμα συζήτησης στην πόλη σήμερα αποτελεί η ανανέωση που υπέστη ένας σημαντικός της κάτοικος, το Kia Picanto.