Είστε εδώ

Gadgets

5 Μαΐου 2020

Οι φίλοι της Porsche μπορούν πλέον να φτιάχνουν τον καφέ τους και ταυτόχρονα να νιώθουν ότι βρίσκονται κοντά στην αγαπημένη τους μάρκα, χάρη στη μηχανή Espresso Veloce RS Black Edition.

18 Ιανουαρίου 2020
Morgan Plus 4

To μακρινό 1950 γεννήθηκε το Morgan Plus 4, το οποίο καθ΄ όλη τη διάρκεια της ζωής του παράγονταν με χαλύβδινο πλαίσιο.

Το εν λόγω χαρακτηριστικό της κατασκευής του θα σταματήσει να υφίσταται, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να γιορταστούν τα 70 χρόνια από τη δημιουργία του πρώτου Plus 4.

17 Μαΐου 2018
LG

Η πρώτη παρουσίαση του νέου smartphone της LG Electronics (LG) ξεκινάει αυτή την εβδομάδα στην εγχώρια αγορά της Νότιας Κορέας, ενώ οι βασικές αγορές της Ασίας, της Αμερικής και της Ευρώπης θα ακολουθήσουν σύντομα στη συνέχεια.

3 Μαΐου 2018
Aston Martin

Η Aston Martin είναι γνωστή για τα πολυτελή και ταχύτατα  supercars που κατασκευάζει ενώ κατά καιρούς έχουμε δει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στα σκάφη μέσω διάφορων συνεργασιών.

27 Ιανουαρίου 2018
Nissan

Τι ωραία που θα ήταν όταν επιστρέφουμε στο σπίτι να βρίσκαμε τις παντόφλες να μας περιμένουν η μία δίπλα στην άλλη και τα πράγματά μας να έχουν μπει στη θέση τους. Τέλειο, έτσι; Σας φαίνεται ουτοπικο;

23 Νοεμβρίου 2017
Apple

Ένα νέο, φθηνό iPhone ετοιμάζεται να λανσάρει η Apple το πρώτο εξάμηνο του 2018, σύμφωνα με την κινεζική Economic Daily News.

21 Νοεμβρίου 2017
Tesla

Είστε φαν της Tesla και θέλετε να το γνωρίζουν όλοι; Λοιπόν, βρήκαμε το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δώρο για εσάς.

8 Νοεμβρίου 2017
BMW

Η BMW θέλοντας να κάνει τη ζωή των πελατών της ευκολότερη θα ξεκινήσει την υποστήριξη του Google Assistant με τη χρήση του οποίου ο κάτοχος ενός μοντέλου θα μπορεί από απόσταση να ελέγξει λειτουργίες του αυτοκινήτου όπως πόσο φορτισμένο είναι το ηλεκτρικό του μοντέλο (όπως το i3) ή αν είναι κλειδ

2 Οκτωβρίου 2017
iPhone 8

Μπορεί η Apple να ανακοίνωσε ότι το γυαλί του iPhone 8 είναι το ισχυρότερο που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε ένα smartphone, ωστόσο ένα τεστ σε πραγματικές συνθήκες πτώσης, δείχνει την ωμήπραγματικότητα.

13 Σεπτεμβρίου 2017
Apple

Tην επετειακή έκδοση της ναυαρχίδας της παρουσίασε η Apple την Τρίτη σε ειδική εκδήλωση για τα 10 χρόνια από την πρώτη έκδοση του δημοφιλούς smartphone της εταιρείας, μαζί με δύο ακόμα νέα κινητά.

2 Αυγούστου 2017
iPhone 8

Τα μυστικά του iPhone 8 του επετειακού τηλεφώνου της Apple, αποκαλύπτει το Forbes αντλώντας πληροφόρηση από την εταιρεία Nodus, η οποία ειδικεύεται στον σχεδιασμό πολυτελών θηκών για smartphones.

2 Φεβρουαρίου 2017
Apple

iPhone X θα είναι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το όνομα του επετειακού iPhone.

Το τηλέφωνο θα έχει οθόνη 5,8 ιντσών

18 Νοεμβρίου 2016
iPhone 8 Plus

Το επόμενο smartphone της Apple, το οποίο προσωρινά τουλάχιστον έχει λάβει την άτυπη ονομασία iPhone 8, θα διαθέτει και μία έκδοση με κυρτή οθόνη edge-to-edge διαγωνίου 5,8 ιντσών.

20 Οκτωβρίου 2016
Apple

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει μία νέα σειρά Macbook Pro και Macbook Air μέσα στον Οκτώβριο, σύμφωνα με διάφορες πληροφορίες.

20 Οκτωβρίου 2016
Samsung Galaxy S8

Μπορεί η Samsung ακόμη να διαχειρίζεται την κρίση που δημιούργησε η ανάκληση του Note 7 αλλά παράλληλα καλείται να δημιουργήσει τη συσκευή που θα έρθει να καλύψει το κενό και να σβήσει τις κηλίδες που δημιουργήθηκαν.

14 Σεπτεμβρίου 2016
Samsung

Τη μείωση της χωρητικότητας της μπαταρίας του Galaxy Note 7 προτείνει ως λύση η Samsung για το πρόβλημα των εκρήξεων που έχουν σημειωθεί. 

30 Αυγούστου 2016
GMC Canyon

Ανανεωμένο είναι πλέον το pickup GMC Caynon, καθώς διαθέτει πλούσιες εκδόσεις, νέο κινητήρα και αυτόματο κιβώτιο. 

24 Αυγούστου 2016
PlayStation 4

Η Sony αποκάλυψε τις κύριες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στη beta για την επόμενη ενημέρωση λογισμικού συστήματος 4.00, με κωδικό όνομα SHINGEN, για το PlayStation 4.

20 Νοεμβρίου 2015
AOC

Η AOC παρουσίασε μία νέα οθόνη υψηλών προδιαγραφών με ανάλυση 4K σε compact μέγεθος για να ταιριάζει σε κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.

20 Νοεμβρίου 2015
Movado

Tα Movado Motion και Bold Motion είναι τα νέα smartwatches, τα οποία είναι κατά κύριο λόγο ρολόγια και λιγότερο gadgets.