Είστε εδώ

Autobest

30 Απριλίου 2020

Πριν από λίγους μήνες, στον Λουκ Ντόνκερβόλκε, απονεμήθηκε το βραβείο DesignBest του ανεξάρτητου ευρωπαϊκού δημοσιογραφικού οργανισμού AutoBest, κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης-gala- στο Μάιντς της Γερμανίας. 

23 Μαρτίου 2020

Το Ελληνόπουλο είναι product manager στο νέο όχημα της LEVC, το VN5.

23 Μαρτίου 2020

Τα μέλη του ανεξάρτητου Ευρωπαϊκού δημοσιογραφικού οργανισμού AutoBest επισκέφθηκαν το εργοστάσιο LECV στην Αγγλία, στο Κόβεντρι.

Στην πόλη που «γεννήθηκαν» τα γνωστά μαύρα ταξί (black cab) του Λονδίνου. 

10 Μαρτίου 2020

Στο Βερολίνο ταξιδέψαμε για να οδηγήσουμε το πρώτο ηλεκτροκίνητο Corsa στην ιστορία του μοντέλου.

Σχεδιαστικά δεν φέρει καμία διαφορά από τις βενζινοκίνητες και πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, ακόμα και η παροχή «καυσίμου» είναι στο ίδιο μέρος, στην πλευρά του οδηγού.

18 Φεβρουαρίου 2020

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mazda Eυρώπης, Γιασουχίρο Αογιάμα παρέλαβε το βραβείο “TechnoΒest” του θεσμού AutoBest για τον κινητήρα Skyactiv-X, σύμφωνα με την ψήφο των 31 δημοσιογράφων, από 31 χώρες της Ευρώπης.

15 Φεβρουαρίου 2020

Με το βραβείο “ECOBEST 2019” τίμησε ο δημοσιογραφικός οργανισμός Autobest τη Volkswagen, για την πρόοδο που έχει κάνει σε ό,τι αφορά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και κυρίως την ανάπτυξη της πλατφόρμας MEB, η οποία προορίζεται αποκλειστικά για ηλεκτροκίνητα και plug-in υβριδικά.

14 Φεβρουαρίου 2020

Στο ράφι με τα βραβεία της η Skoda τοποθέτησε το "SMARTBEST 2019", το οποίο της απένειμε ο ανεξάρτητος ευρωπαϊκός δημοσιογραφικός οργανισμός Autobest σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Μάιντς της Γερμανίας. 

14 Φεβρουαρίου 2020

Στα «χέρια» της Mazda αποφάσισε η κριτική επιτροπή του ανεξάρτητου ευρωπαϊκού δημοσιογραφικού οργανισμού Autobest να παραδώσει το βραβείο "Technobest 2019".

14 Φεβρουαρίου 2020

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τα μέσα Δεκεμβρίου το νέο Opel Corsa είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού βραβείου “Best Buy Car οf Europe 2020” σύμφωνα με το αποτέλεσμα της κάλπης του ανεξάρτητου δημοσιογραφικού οργανισμού Autobest.

16 Δεκεμβρίου 2019
AutoBest-Best Buy Car οf Europe

Το νέο Opel Corsa, το πρώτο Corsa κάτω από την ομπρέλα της PSA, είναι το μοντέλο “Best Buy Car οf Europe” για το 2020 του ανεξάρτητου ευρωπαϊκού δημοσιογραφικού οργανισμού AutoBest.

13 Δεκεμβρίου 2019
ΑutoBest-Best Buy Car of Europe 2020

Στην πρώην πίστα Formula 1 της Κωνσταντινούπολης, στην ασιατική Τουρκία, διεξήχθη η τελευταία φάση του θεσμού AutoBest, του ανεξάρτητου ευρωπαϊκού δημοσιογραφικού οργανισμού, για την επιλογή του μοντέλου στο οποίο θα απονεμηθεί το βραβείο Best Buy Car of Europe 2020.

15 Νοεμβρίου 2019
Νέο Opel Corsa

Στο Σπλιτ της Κροατίας ταξιδέψαμε για να οδηγήσουμε το νέο Opel Corsa.

Μάλιστα οι δημοσιογράφοι του ανεξάρτητου ευρωπαϊκού οργανισμού AutoBest ήταν οι πρώτοι που οδήγησαν το νέο μικρό γερμανικό μοντέλο.

11 Νοεμβρίου 2019
Νέο Nissan Juke

Στο Πάντινγκτον, τον τερματικό σταθμό της γραμμής Heathrow Express, o καιρός ήταν κλασικός βρετανικός. Συννεφιά με ψιλόβροχο.

6 Νοεμβρίου 2019
Nissan Design Europe

Η όμορφη-ξανθιά-αγγλιδούλα από το Κάρντιφ, μας καλωσόρισε όταν διασχίσαμε την είσοδο στο Nissan Design Europe φτάνοντας στη reception.

Λίγα μόλις μέτρα από το Paddington Station, δίπλα ακριβώς στο κανάλι, με τις πολλές pub και restaurant.

20 Οκτωβρίου 2019
AutoBest awards, ManBest

Ο ανεξάρτητος ευρωπαϊκόςδημοσιογραφικός οργανισμός AutoBest, με 31 δημοσιογράφους, από 31 χώρες εκτός από το βραβείο “Best Buy Car inEurope” που είναι για μοντέλα, απονέμει και μια σειρά άλλων βραβείων. 

10 Οκτωβρίου 2019
ΑutoBest -Best Buy Car in Europe 2020

Πολύ δυνατή η 5άδα για το “Best Buy Car in Europe 2020” του AutoBest.

Aυτή αποτελείται από τα μοντέλα Nissan Juke, Opel Corsa, Peugeot 208, Renault Clio, Skoda Kamiq.

23 Μαΐου 2019
Νέο Opel Corsa

Τα μέλη του ανεξάρτητου ευρωπαϊκού οργανισμού, AutoBest ταξίδεψαν μέχρι τη Φρανκφούρτη για να οδηγήσουν σε ένα ειδικό πρόγραμμα – Validation Drive – το καινούργιο Opel Corsa.

16 Απριλίου 2019
Νέο Opel Corsa

Το σχεδιαστικό κέντρο της Opel στο Ρούσελχάϊμ άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του για να υποδεχτεί τα μέλη του ανεξάρτητου ευρωπαϊκού δημοσιογραφικού οργανισμού AutoBest. 

18 Φεβρουαρίου 2019
AutoBest

Στις Βρυξέλλες πραγματοποιήθηκε η φετινή απονομή-gala- των βραβείων του AutoBest.

Του ανεξάρτητου ευρωπαϊκού δημοσιογραφικού οργανισμού που απαριθμεί 31 μέλη, από 31 ευρωπαϊκά κράτη.

11 Ιανουαρίου 2019
Nέο Toyota Corolla

Από τα φιναλίστ μοντέλα του ευρωπαϊκού ανεξάρτητου δημοσιογραφικού οργανισμού AutoBest, για το βραβείο “Best Buy Car of Europe” ήταν και το νέο Toyota Corolla.

Ένα αυτοκίνητο που αφήνει πολύ πίσω το Auris.