Είστε εδώ

Ενέργεια

5 Ιουνίου 2020

Παρασκευή 5 Ιουνίου, Τεχνόπολη-Γκάζι. Ειναι η ημέρα που ο Πρωθυπουργός της Χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τα νέα μέτρα γύρω από την ηλεκτροκίνηση.

2 Απριλίου 2020

Η ΕΚΟ ανταποκρινόμενη στις απαιτητικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας και με πρωταρχική της μέριμνα να βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους πολίτες, τους δίνει τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης με μειωμένη τιμή κατά 5%, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ελληνι

12 Μαρτίου 2020

Η ΔΕΗ, με απόλυτο σεβασμό στην προστασία της υγείας των εργαζομένων και των πελατών της, ενεργώντας με υπευθυνότητα, έχει προχωρήσει ήδη από τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα του νέου κορωνοϊού (COVID-19), σε λήψη μέτρων, αφενός για τον περιορισμό της διασποράς του ιού και αφετέρου για

28 Ιανουαρίου 2020
ΔΕΔΔΗΕ

Τα επόμενα 10 χρόνια ο ΔΕΔΔΗΕ προβλέπει ότι στους ελληνικούς δρόμους θα κυκλοφορούν 350.000 ηλεκτρικά οχήματα, συμβάλλοντας στη μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων από τις μετακινήσεις, όμως το ερώτημα που προκύπτει είναι αν το δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας επαρκεί για να καλύψει την επιπλέον ζή

21 Δεκεμβρίου 2017

Ο κύκλος εργασιών της ΔΕΗ μειώθηκε στο εννεάμηνο του 2017 κατά € 242,8 εκατ. ή 6,1%.

6 Δεκεμβρίου 2017

Ένα «κινούμενο κατάστημα», το ELPEDISON Mobile Energy Shop, για να επισκεφθεί διαφορετικές πόλεις ανά την Ελλάδα και να βρεθεί δίπλα στους καταναλωτές, δημιουργεί η ELPEDISON

30 Νοεμβρίου 2017
ΕΛΠΕ - ΕΚΟ

Συνολικά 25.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης σε 13 σχολεία δυσπρόσιτων και απομακρυσμένων περιοχών σε 7 νησιά της Δωδεκανήσου, θα διαθέσει μέσα στις προσεχείς ημέρες ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί πανελλαδικά ως ένδειξη αλληλεγγύης για τη στήριξη των ευπαθών ομάδω

20 Οκτωβρίου 2017
EKO Serbia

Συνάντηση με τον Υπουργό Μεταλλείων και Ενέργειας της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Aleksandar Antić είχε o Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ.

5 Σεπτεμβρίου 2017
AVIN

Η AVIN, με σεβασμό στον καταναλωτή και πιστή στο όραμά της για διασφάλιση κορυφαίας ποιότητας καυσίμων στη σωστή πάντα ποσότητα, αναβαθμίζει διαρκώς το πρόγραμμα εξασφάλισης ποιότητας καυσίμων που έχει σε εφαρμογή από το 2012.

1 Σεπτεμβρίου 2017
Shell - Shell Smart Club

Το αγαπημένο σας club επαναφέρει την αγαπημένη του προσφορά, ανταμείβοντας σας διπλά για ακόμα μία φορά, σε κάθε σας συναλλαγή με την κάρτα Smart. Γιατί εμείς διπλασιάζουμε τους πόντους σας και εσείς… φουλάρετε δώρα!

1 Σεπτεμβρίου 2017
Ελληνικά Πετρέλαια

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ανακοίνωσε οικονομικά αποτελέσματα, Α’ Εξαμήνου και Τριμήνου: 

25 Αυγούστου 2016
Ελληνικά Πετρέλαια

Σημαντική αύξηση της τάξης του 57% εμφάνισαν τα καθαρά κέρδη των Ελληνικών Πετρελαίων καθώς στο α΄ εξάμηνο του 2016, διαμορφώθηκαν σε 104 εκατ. ευρώ έναντι 66 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2015.

1 Αυγούστου 2016
Shell & MOH Aviation Fuels

Η Shell & ΜΟΗ Aviation Fuels, κοινοπραξία της Shell και της Motor Oil Hellas στον κλάδο των αεροπορικών καυσίμων, ανακοινώνει την έναρξη της δραστηριότητάς της στο αεροδρόμιο της Σκύρου.

1 Αυγούστου 2016
Νέα προωθητική ενέργεια στα πρατήρια BP

Η ΒΡ προσφέρει στους πελάτες της μια νέα σειρά με είδη ταξιδίου της γνωστής μάρκας Ellehammer.  

H νέα, μοντέρνα σειρά “Urban Collection” περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη πρόταση ειδών ταξιδίου όπως: Βαλίτσα, βαλιτσάκι καμπίνας και σακίδιο ώμου.

21 Ιουλίου 2016
ΕΚΟ

Παρουσιάστηκε επισήμως, το χρονοδιάγραμμα μεταφοράς των  εγκαταστάσεων της ΕΚΟ από τη Λάρνακα στο Βασιλικό. Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργος Λακκοτρύπης και ο Δημαρχεύων του Δήμου Λάρνακας κ.

26 Φεβρουαρίου 2016
Ελληνικά Πετρέλαια

Κέρδη -ρεκόρ καταγράφουν τα λειτουργικά αποτελέσματα των Ελληνικών Πετρελαίων, με τα καθαρά κέρδη EBITDA να καταγράφουν την υψηλότερη επίδοση στην ιστορία του ομίλου, φθάνοντας στα 758 εκατ. ευρώ.

2 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΟ

Στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΚΟ ΑΒΕΕ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΕΕ, ο κ. Παναγιώτης Πετρούλιας, με απόφαση του Δ.Σ. των εταιριών.

29 Οκτωβρίου 2015
ΔΕΗ - Νυκτερινό τιμολόγιο

Το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ θα τεθεί σε εφαρμογή από 1ης Νοεμβρίου, μέχρι τις 30 Απριλίου 2016.

8 Οκτωβρίου 2015
Ελληνικά Πετρέλαια

Από την Κυριακή 4 και έως και την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε το 8ο Συνέδριο του Βαλκανικού Συλλόγου Γεωφυσικών (BGS) στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, με τη συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ένωσης Γεωφυσικών (HGU) και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων της Περιφέρειας Κρήτης.

8 Οκτωβρίου 2015
ΔΕΣΦΑ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο ΔΕΣΦΑ, διακρίθηκε για τις πρακτικές και τις επιδόσεις του στους τομείς της Υγείας και της Ασφάλειας στην εργασία, μέσα από την τριπλή του βράβευση στο πλαίσιο του διακεκριμένου θεσμού των Health and Safety Awards 2015.