Είστε εδώ

MotoGP

19 Νοεμβρίου 2019
MotoGP: Honda

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου έγινε στην πίστα της Βαλένθια ο τελευταίος αγώνας του MotoGP για το 2019, τον οποίο κέρδισε πανηγυρικά ο Μαρκ Μαρκέθ, όμως τα πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα γεγονότα έγιναν εκτός της πίστας.

30 Οκτωβρίου 2019
Βαλεντίνο Ρόσι: 400 φορές θρύλος

Χωρίς αμφιβολία ο Βαλεντίνο Ρόσι είναι μία από τις πιο εμβληματικές μορφές του MotoGP αλλά και του παγκόσμιου αθλητισμού γενικότερα, με τους αριθμούς που χαρακτηρίζουν την καριέρα του να προκαλούν θαυμασμό.

10 Οκτωβρίου 2019
Μαρκ Μαρκέθ

Ο Μαρκ Μαρκέθ χρειαζόταν στο Γκραν Πρι Ταϊλάνδης μόλις δύο βαθμούς περισσότερους από τον Ντοβιτσιόζο, προκειμένου να κλειδώσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, οπότε κάποιος θα περίμενε ότι δε θα πιέσει ιδιαίτερα προκειμένου να εξασφαλίσει τον όγδοο τίτλο του.

24 Σεπτεμβρίου 2019
Γκραν Πρι Ισπανίας, πίστα Αραγονίας

Το 200ό Γκραν Πρι γιόρτασε με νίκη ο Μάρκ Μαρκέθ κερδίζοντας με άνεση τον αγώνα στην πίστα της Ισπανίας.

26 Αυγούστου 2019
Γκραν Πρι Αγγλίας, πίστα Σίλβερστον

Πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του 12ου γύρου του παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoGP στην πίστα του Σίλβερστον, o αγώνας χαρακτηρίστηκε από τρομερό ατύχημα, όταν ο Ντοβιτσιόζο δεν μπόρεσε να αποφύγει τον Κουρταράρο (γλίστρησε ο μπροστινός τροχός με αποτέλεσμα ο αναβάτης της Yamaha να πέσει).

12 Αυγούστου 2019
Γκραν Πρι Αυστρίας

Oι τελευταίοι γύροι του 11ου αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος του motoGP στην Αυστρία ήταν μια συγκλονιστική μάχη μεταξύ του Ντοβιτσιόζο (Ducati) και του Μάρκεθ (Honda). 

5 Αυγούστου 2019
Γκραν Πρι Τσεχίας

Ο Μαρκ Μαρκέθ προσέθεσε ακόμα μία νίκη στο βιογραφικό του και μάλιστα με εμφατικό τρόπο αφού οι ιδιαίτερες συνθήκες στην πίστα του Μπρνο έκρυβαν παγίδες, ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα.

8 Ιουλίου 2019
Γκραν Πρι Γερμανίας

Ο Μαρκέθ δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και σε συνδυασμό μe κάποιες πτώσεις αντιπάλων του, κατάφερε να κατακτήσει τη νίκη και στο γερμανικό Γκραν Πρι, κάνοντας ρεκόρ αφού είναι η δέκατη συνεχόμενη χρονιά που τα καταφέρνει στη συγκεκριμένη χώρα.

18 Ιουνίου 2019
Γκραν Πρι Καταλονίας

Το Γκραν Πρι της Καταλονίας βρήκε και πάλι τον Μαρκ Μαρκέθ στο πρώτο σκαλί του βάθρου όμως αυτή τη φορά ο Ισπανός δέχτηκε μια απρόσμενη βοήθεια από τον team-mate του, Χόρχε Λορένθο.

15 Απριλίου 2019
Γκραν Πρι Αμερικής

Στο επεισοδιακό και ανατρεπτικό Γκραν Πρι της Αμερικής που έγινε στο Τέξας ο Άλεξ Ρινς πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του με τη διαφορά από τον Βαλεντίνο Ρόσι που ακολουθούσε να είναι μικρότερη του μισού δευτερολέπτου.

1 Απριλίου 2019
Γκραν Πρι Αργεντινής

Έντονες μονομαχίες είχε το Γκραν Πρι Αργεντινής, ο δεύτερος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος του MotoGP, όμως καμία από αυτές δεν αφορούσε την πρώτη θέση αφού ο Μαρκ Μαρκέθ έκανε πολύ καλή εκκίνηση από την pole position και στη συνέχεια “εξαφανίστηκε”.

19 Δεκεμβρίου 2018
BMW M

Δυο δεκαετίες επιτυχημένης συνεργασίας γιορτάζει η BMW M με το κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ για μοτοσυκλέτες το MotoGP, στο οποίο παρέχει το απαραίτητο αυτοκίνητο ασφαλείας για τους αγώνες.

21 Νοεμβρίου 2018
Μαρκ Μαρκέθ

Ο Μαρκ Μαρκέθ είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους αναβάτες στην ιστορία του MotoGP και έχει ήδη αρκετά ρεκόρ στο όνομά του ενώ αν συνεχίσει να αποδίδει σε τόσο υψηλό επίπεδο θα προσθέτει ολοένα και περισσότερα.

18 Νοεμβρίου 2018
Γκραν Πρι Βαλένθιας

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς αποτέλεσε μία άσκηση ισορροπίας για τους αναβάτες οι οποίοι είχαν ως κύριο μέλημά τους να μην πέσουν καθώς η πίστα της Βαλένθια ήταν αρκετά επικίνδυνη λόγω της πολύ δυνατής βροχόπτωσης.

17 Νοεμβρίου 2018
Γκραν Πρι Βαλένθιας - Κατατακτήριες

Άκρως ανατρεπτικές αποδείχτηκαν οι κατατακτήριες για τον τελευταίο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος του MotoGP καθώς οι συνθήκες ήταν για πρώτη φορά σε όλο το τριήμερο στεγνές ενώ αναβάτες που τους έχουμε συνηθίσει στο εμπρός μέρος του grid βρέθηκαν να παλεύουν στο Q1.

4 Νοεμβρίου 2018
Γκραν Πρι Μαλαισίας

Ο Μαρκ Μαρκέθ πήρε ακόμα μία νίκη στο Γκραν Πρι της Μαλαισίας παρά το γεγονός ότι εκκινούσε από την έβδομη θέση (λόγω ποινής 6 θέσεων για μπλοκάρισμα του Ιανόνε στις κατατακτήριες) με το αποτέλεσμα να αποτελεί συνδυασμό ικανότητας και τύχης.

3 Νοεμβρίου 2018
Γκραν Πρι Μαλαισίας - Κατατακτήριες

Στη βρεγμένη πίστα της Μαλαισίας ο Μαρκ Μαρκέθ ήταν αυτός που και πάλι κατάφερε να επικρατήσει όλων στις κατατακτήριες για το 18ο Γκραν Πρι του φετινού πρωταθλήματος το οποίο ο Ισπανός έχει ήδη κατακτήσει μετά τη νίκη του σε εκείνο της Ιαπωνίας.

28 Οκτωβρίου 2018
Γκραν Πρι Αυστραλίας

Η Yamaha είχε μείνει 25 αγώνες μακριά από τη νίκη και ήθελε πάση θυσία να σταματήσει αυτό αρνητικό σερί όσο πιο σύντομα γίνεται, κάτι που συνέβη στο Γκραν Πρι Αυστραλίας διά χειρός Μάβερικ Βινιάλες.

21 Οκτωβρίου 2018
Γκραν Πρι Ιαπωνίας

Στο ιαπωνικό Γκραν Πρι έμελλε ο Μαρκ Μαρκέθ να κατακτήσει τον πέμπτο τίτλο του στη μεγάλη κατηγορία και έβδομο συνολικά στην καριέρα του σε έναν αγώνα ο οποίο μας κράτησε το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκειά του.

20 Οκτωβρίου 2018
Γκραν Πρι Ιαπωνίας - Κατατακτήριες

Με το Γκραν Πρι της Ιαπωνίας στην πίστα του Motegi συνεχίζεται το πρωτάθλημα του MotoGP για το 2018.