Είστε εδώ

Test Drive

2 Ιουνίου 2020

Αυτές τις μέρες που οι τουρίστες δεν έχουν ξεχυθεί ακόμα στην πρωτεύουσα, λόγω των περιοριστικών μέτρων, είναι ιδανική ευκαιρία για μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο, με το μοδάτο φίλο της πόλης, το νέο Hyundai i10.

1 Ιουνίου 2020

Οι πετρελαιοκινητήρες δεν έχουν πεθάνει, όπως επιμένουν ορισμένοι κάποιοι, σαφέστατα όμως οι βενζινοκινητήρες έχουν προβάδισμα λόγω μιας νέας γενιά κινητήρων με λιγότερα κ.εκ. και κυλίνδρους, κάτι που ισχύει και στη γκάμα του νέου Opel Corsa.

29 Μαΐου 2020

Όσο και αν ψάξετε κάτι αντίστοιχο δεν θα βρείτε. Το MX-5 είναι μόνο του μια κατηγορία και το αγοράζεις συνειδητά για αυτό που είναι. Μικρό σε χώρους το ιαπωνικό roadster,  αποκλειστικά 2θέσιο, χωρίς πολλές θέσεις μικροαντικειμένων, και με θέση οδήγησης που απέχει ελάχιστα εκ. από την άσφαλτο.

26 Μαΐου 2020

Η νέα GLB έρχεται για να συμπληρώσει το κενό μεταξύ της μικρότερης GLA και της μεγαλύτερης GLC. 

Oι αριθμοί λοιπόν «λένε» τα εξής:

4 Μαΐου 2020

Μπορεί οι αυτοκινητοβιομηχανίες να κάνουν πλύση εγκεφάλου με τα ηλεκτρικά ή υβριδικά οχήματα, που ΟΚ αποτελούν το διαβατήριο στην καινούργια εποχή της αυτοκίνησης, όμως η ευχαρίστηση όπως και να το κάνουμε βρίσκεται αλλού, ειδικά όταν είσαι μυημένος. 

4 Μαΐου 2020

Ίσως η συγκεκριμένη lime απόχρωση του Hyundai Κοna είναι κάπως κραυγαλέα, αλλά έγινε πολλές φορές η αφορμή να κοντοστέκονται οι περαστικοί και το εξετάζουν.

4 Μαΐου 2020

Το νέο 2008 έρχεται πλήρως ανανεωμένο σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.

Μάλιστα η σχεδίαση του νέου γαλλικού SUV είναι τόσο μοντέρνα, άσχετα εάν δανείζεται στοιχεία από το μεγαλύτερο 3008, που έχεις την αίσθηση ότι πολλά ζευγάρια μάτια σε ακολουθούν…

16 Μαρτίου 2020

Έχοντας έρθει ακόμα μια φορά σε επαφή με το Ford Focus τέταρτης γενιάς, εκείνο που κερδίζει τον οδηγό είναι η αμεσότητα με την οποία το αυτοκίνητο αντιδρά στις εντολές του.

13 Μαρτίου 2020

Πώς αλλάζουν τα πράγματα; Μοντέλα της μικρομεσαίας κατηγορίας να φέρουν ψηφιακό πίνακα οργάνων...Σε αυτόν τον κόσμο μας ξεναγεί η Volkswagen με το Polο.

8 Μαρτίου 2020

Το πιο σημαντικό μοντέλο στην ιστορία της Volkswagen, μετά το Beetle, είναι το Golf. Το αυτοκίνητο που με την υπογραφή του Ιταλού σχεδιαστή Giorgetto Giugiaro, του οίκου Italdesign, άλλαξε εντελώς τη ρότα της γερμανικής εταιρίας παρουσιάζοντας το 1974 ένα έξυπνο σχεδιαστικά αυτοκίνητο, κυρίως πρα

28 Φεβρουαρίου 2020

Έχουμε πλέον εμπεδώσει ότι το Seat Ibiza είναι μια από τις πιο αξιόλογες προτάσεις στην κατηγορία του.

22 Φεβρουαρίου 2020

Το ματ χρώμα κάποτε ήταν πολύ της μόδας. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι ιδιοκτήτες που κάλυπταν με ματ μεμβράνες όλο το αμάξωμα. Όμως το γκρι ματ της Mercedes που διακρίνεται στις φωτογραφίες είναι εργοστασιακό χρώμα.

19 Φεβρουαρίου 2020

Βλέποντας ένα αστέρι να πέφτει συνήθως ευχόμαστε να πραγματοποιηθεί μια επιθυμία μας, όπως για παράδειγμα να γνωρίσουμε από κοντά το νέο Ford Puma.

15 Φεβρουαρίου 2020

Μπορεί να μην φέρει 4κίνηση, αλλά οι 5 επιλογές του οδηγικού μενού κάνει το Opel Grandland X με το 3κύλινδρο μοτέρ βενζίνης των 1.200 κ.εκ. μια λύση που μπορείς να κινηθείς και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. 

Όπως επικρατούν αυτές τις μέρες στη χώρα μας.

10 Φεβρουαρίου 2020

Ένα σημαντικό προνόμιο στην κατηγορία των crossover διαθέτει το Arona, καθώς μπορεί να καταναλώνει και φυσικό αέριο (CNG).

3 Φεβρουαρίου 2020
Audi Q3 Sportback 45 TFSI Quattro S Tronic

Νέο «πιάτο» στο μενού της Audi, με τα SUV, το Q3 Sportback, με την κυρτή «ουρά» να κάνει τη διαφορά.

1 Φεβρουαρίου 2020
Νέο Opel Grandland X Hybrid4

Στο «σταυροδρόμι» τριών χωρών είχαμε την πρώτη μας γνωριμία με τη νέα plug-in υβριδική έκδοση του γνωστού Opel Grandland X.

Με αφετηρία τη Βασιλεία της Ελβετίας, οδηγήσαμε σε γερμανικό και γαλλικό έδαφος, καθώς τα σύνορα εκεί είναι «ρευστά».

31 Ιανουαρίου 2020
Νέο Mazda 2

Για τη Mazda σε αυτήν την τόσο σημαντική στροφή στην ιστορία της, καθώς γιορτάζει έναν αιώνα ζωής, η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή.

31 Ιανουαρίου 2020
Opel Astra 1.5 Diesel AT9 122 PS

Το Opel Astra που βλέπετε στις φωτογραφίες το παραλάβαμε με μόλις 7 χλμ. στο οδόμετρο, ολοκαίνουργιο δηλαδή και ξεχυθήκαμε στους δρόμους.

23 Ιανουαρίου 2020
Νέα Subaru Forester και XV 2.0i e-Boxer

H παράδοση παίζει τεράστιο ρόλο για τη Subaru, η οποία εδώ και χρόνια μένει πιστή στις αξίες της, ωστόσο πλέον αρχίζει σταδιακά και μελετημένα τον εξηλεκτρισμό στη γκάμα της.