Racing

9 Ιουνίου 2020

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

9 Ιουνίου 2020

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

9 Ιουνίου 2020

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

7 Ιουνίου 2020

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις στην Formula 1 για το πως θα ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για διπλό αγώνα και στην πίστα του Σότσι στη Ρωσία.

6 Ιουνίου 2020

Μετά τη Mercedes, ανακοίνωσε και η Ferrari ότι σκοπεύει να κάνει δοκιμές πριν τον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς που έχει προγραμματιστεί να γίνει στην Αυστρία, ώστε οι οδηγοί να εγκλιματιστούν πιο ομαλά στο περιβάλλον του μονοθεσίου.

6 Ιουνίου 2020

Η Formula 1 επέλεξε τα Γκραν Πρι Αυστρίας και Βρετανίας, σε Σπίλμπεργκ και Σίλβερστον, αντίστοιχα, να γίνουν από δύο φορές, όμως αυτό δημιουργεί πρόβλημα αναφορικά με το θέαμα.

5 Ιουνίου 2020

Εκτός από επικεφαλής της ομάδας της Mercedes στη Formula 1, ο Τότο Βολφ αρέσκεται να ασχολείται και με το επιχειρηματικό κομμάτι του αθλήματος, καθώς του ανήκει το 30% των μετοχών της ομάδας.

5 Ιουνίου 2020

Επόμενο ήταν να ακυρωθεί και αυτός ο αγώνας τη στιγμή που ακυρώθηκαν όλες οι αγωνιστικές εκδηλώσεις για το 2020 στη Νέα Ζηλανδία .

Ο αγώνας στη Νέα Ζηλανδία φιγουράρισε στο φετινό καλεντάρι μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

5 Ιουνίου 2020

Στο απαιτητικό βρετανικό πρωτάθλημα τουρισμού (BTCC) με τον πολύ υψηλό ανταγωνισμό, η M-Sport θα είναι ο προμηθευτής κινητήρων από το 2022 με το 2021 να είναι μια φουλ χρονιά δοκιμών και εξέλιξης.

4 Ιουνίου 2020

Κάτι περισσότερο από τρεις μήνες είναι το χρονικό διάστημα από τις 29 Φεβρουαρίου, τελευταία μέρα των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης που έγιναν στη Βαρκελώνη, μέχρι τις 3 Ιουλίου όταν οι οδηγοί θα μπουν ξανά στα μονοθέσιά τους για το πρώτο μέρος των ελεύθερων δοκιμών για το Γκραν Πρι της Αυστρίας, μ

4 Ιουνίου 2020

Το Automobile Club d’ Italia (ACI) σε συνδυασμό με το αγωνιστικό τμήμα για να ενθαρρύνει τη συμμετοχή των πληρωμάτων σε κάθε μορφή ράλι, προσφέρει δωρεάν τη συμμετοχή.

3 Ιουνίου 2020

Μετά τη γνωστοποίηση ότι η Williams ξεκίνησε διαδικασίες για να πωληθεί μέσα στους επόμενους μήνες, ο Ραλφ Σουμάχερ δήλωσε ότι κατά τη γνώμη του τόσο ο Φρανκ Γουίλιαμς, ιδρυτής της ομάδας, όσο και η κόρη του, Κλερ Γουίλιαμς, πρέπει να φύγουν από τη διοίκηση της.

3 Ιουνίου 2020

Και εκεί που αναμέναμε το πράσινο φως για την επανεκκίνηση του WRC στο ράλι Φινλανδίας, 6-9 Αυγούστου, η επίσημη ανακοίνωσε ήρθε και δεν αναφέρει τίποτα άλλο πέρα από τη μη διεξαγωγή του.

Και η συνέχεια;

3 Ιουνίου 2020

Ο Ιούνιος του 2020 έχει ξεχωριστή σημασία για την Porsche, καθώς σηματοδοτεί τη συμπλήρωση ακριβώς 50 χρόνων από την πρώτη φορά που η γερμανική εταιρεία κατέκτησε τη νίκη στον σημαντικότερο αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τις 24 Ώρες του Λε Μαν.

2 Ιουνίου 2020

Ο ιδρυτής της ΜcLaren,ο Νέοζηλανδός Μπρούς ΜακΛάρεν έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στις 2 Ιουνίου του 1970 σε ηλικία 32 ετών στο σιρκουϊ του Γκούντγουντ  οδηγώντας τη καινούργια McLaren M8D προδιαγραφών Can Am. 

2 Ιουνίου 2020

Η εκκίνηση του πρωταθλήματος της Formula 1 ήρθε ένα βήμα πιο κοντά με την ανακοίνωση εκ μέρους της Liberty Media των πρώτων οχτώ αγώνων, οι οποίοι θα γίνουν σε ευρωπαϊκές πίστες από τον Ιούλιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

1 Ιουνίου 2020

Το πράσινο φως έδωσε επίσημα η αυστριακή κυβέρνηση, ώστε η Formula 1 να μπορέσει να διοργανώσει στη χώρα τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, με όλες τις ενδείξεις μέχρι στιγμής να συνηγορούν ότι στο Σπίλμπεργκ θα γίνει και το δεύτερο Γκραν Πρι του πρωταθλήματος.

1 Ιουνίου 2020

Μετά τα γεγονότα της 25ης Μαΐου στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών όπου δολοφονήθηκε ο Αφροαμερικανός Τζορτζ Φλόιντ, μαζί με τις αντιρατσιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε μεγάλο μέρος της χώρας αλλά και σε άλλα κράτη ανά τον κόσμο, πλήθος διάσημων προσωπικοτήτων από διάφορους χώρους μεταξ

1 Ιουνίου 2020

Ούτε ο μαραθώνιος ανθρώπων και μηχανών, από τη Μόσχα στο Καζάν μπόρεσε να «αντισταθεί» στην πανδημία και οι οργανωτές αποφάσισαν την ακύρωσή του, ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2021. 

31 Μαΐου 2020

Στην τελική ευθεία για το πράσινο φως βρίσκονται οι αγώνες στη χώρα μας υπό την νέα ΟΜΑΕ.