Ειδήσεις

5 Ιουνίου 2020

Παρασκευή 5 Ιουνίου, Τεχνόπολη-Γκάζι. Ειναι η ημέρα που ο Πρωθυπουργός της Χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τα νέα μέτρα γύρω από την ηλεκτροκίνηση.

4 Ιουνίου 2020

Νέα κλιματιστικά μηχανήματα τοποθετήθηκαν στο αεροδρόμιο Καρπάθου, κατόπιν εντολής του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνου Καραμανλή και των άμεσων ενεργειών του Διοικητή της ΥΠΑ Γιώργου Δριτσάκου δίνοντας λύση στο χρόνιο πρόβλημα του κλιματισμού που απασχολούσε τον Κρατικό Αερολιμένα το

3 Ιουνίου 2020

Με νέα αεροπορική οδηγία που εξέδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) για λόγους πρόληψης της εξάπλωσης της πανδημίας, ανακοινώνεται η προσωρινή απαγόρευση πτήσεων από την Ελλάδα προς το Κατάρ και αντίστροφα.

1 Ιουνίου 2020

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό για τις απαγορεύσεις που ισχύουν στις αεροπορικές μετακινήσεις και εντάσσονται στα μέτρα πρόληψης κατά του Covid-19, ειδικότερα για το τι ισχύει με την υποχρεωτική προληπτική καραντίνα η οποία θα εφαρμοστεί σε δύο φάσεις, για την

30 Μαΐου 2020

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει την αναθεώρηση προϋπάρχουσας αεροπορικής οδηγίας (notam) με την οποία επιτρέπονται οι αφίξεις/αναχωρήσεις όλων των διεθνών πτήσεων στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» (ΔΑΑ),  προσθέτοντας και το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»

28 Μαΐου 2020

Οι παρεμβάσεις που ανακοίνωσε η κυβέρνηση αφορούν στη μείωση εισφορών, αποζημίωση πτήσεων Απριλίου – Μαΐου με 20 ευρώ ανά θέση, επέκταση της αναστολής συμβάσεων έως 31/12 και μείωση του ΦΠΑ στις μεταφορές.

23 Μαΐου 2020

Η φωτογραφία δεν είναι από κάποια κινηματογραφική ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας το «Ελ. Βενιζέλος», πρωί Σαββάτου 23 Μαΐου.  

Άδειο, χωρίς κόσμο. Μπορούσες να το θεωρήσεις ότι βρίσκεται και εκτός λειτουργίας. 

21 Μαΐου 2020

Ανάμεσα στις εναλλακτικές λύσεις ώστε το μέλλον της αυτοκίνησης να γίνει πιο “πράσινο” είναι τα συνθετικά καύσιμα, η χρήση των οποίων δεν προσθέτει διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, καθώς η ποσότητα που εκλύεται είναι ακριβώς ίση με εκείνη που δεσμεύτηκε κατά την παραγωγή τους.

20 Μαΐου 2020

Η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα ανέδειξαν την αξία της πρόληψης, με την εξ αποστάσεως εκτίμηση της κατάστασης ενός ασθενούς ως απολύτως αναγκαία για τη διαχείριση των συμπτωμάτων ή των ενοχλήσεων που τον απασχολούν.

18 Μαΐου 2020

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, την Πολιτική Προστασία και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), προχώρησε στην έκδοση αεροπορικής οδηγίας (Notam) που αφορά τους περιορισμούς των επιβατών οι οποίοι εισέρχονται από το εξωτερικό στην Ελλάδα για λόγ

16 Μαΐου 2020

Σε πρόγραμμα ανάκλησης ανακοίνωσε ότι εντάσσει η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. συνολικά 602 ελαφρά φορτηγά Sprinter.

15 Μαΐου 2020

Oι τελευταίες ανακοινώσεις της ΥΠΑ αναφέρουν ότι με στόχο την προστασία επιβατών και πολιτών από την πανδημία η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει τα εξής. 

15 Μαΐου 2020

Την μπαταρία των ενός εκατομμυρίου μιλίων (1.6 εκατομμυρίων χιλιομέτρων) φαίνεται ότι έχει έτοιμη η Tesla, με σκοπό τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να γίνουν σε επίπεδο κόστους ανταγωνιστικά προς τα μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

8 Μαΐου 2020

Η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε., επίσημος εισαγωγέας των οχηµάτων Isuzu στη χώρα μας, ανακοινώνει πρόγραμμα ανάκλησης για 159 μοντέλα D-Max 4x4.

8 Μαΐου 2020

Για έναν μάλλον ασυνήθιστο λόγο η Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε προχωράει στην ανάκληση ορισμένων ελαφρών φορτηγών Sprinter που κυκλοφορούν στη χώρα μας.

8 Μαΐου 2020

Στις αρχές Μαρτίου η Mercedes αποκάλυψε τη μορφή που θα έχει η ανανεωμένη E-Class, ενώ τώρα αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες οι οποίες εστιάζονται στο νέο, εξελιγμένο τιμόνι.

29 Απριλίου 2020

Στην ανάγκη να υπάρξει ευρωπαϊκή λύση για την αποκατάσταση των αερομεταφορών, στην μετά Covid-19 εποχή, εστίασε κατά την παρέμβαση του στο άτυπο συμβούλιο των υπουργών μεταφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών,   Κώστας Καραμανλής.

29 Απριλίου 2020

Στη Βρετανία δοκιμάζουν έναν καινούριο τρόπο ώστε να γεμίσουν οι πόλεις με φορτιστές, ενώ ταυτόχρονα δε θα δημιουργηθεί επιπλέον όχληση στο δημόσιο χώρο, καθώς πρόκειται για κατασκευές που θα κρύβονται στο έδαφος.

23 Απριλίου 2020

H εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.ΜΕ., επίσημος εισαγωγέας των αυτοκίνητων Honda στη χώρα μας ανακοίνωσε ότι εντάσσει σε πρόγραμμα ανάκλησης συνολικά 2.166 Civic (EJ8) και CR-V (RD1).

15 Απριλίου 2020

Με τις ΝΟΤΑΜS που εξέδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) για λόγους πρόληψης της εξάπλωσης του Covid-19, ανακοινώνεται η παράταση της προσωρινής απαγόρευσης πτήσεων από και προς της Ελλάδα σε Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Αγγλία, Ολλανδία και Γερμανία προς την Ελλάδα και αντίστροφα.