53ο ράλι ΔΕΘ: Αναπολιωτάκης-Τσιούκας οι νικητές

14 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο δεύτερος γύρος του πανελλήνιου πρωταθλήματος ράλι ασφάλτου, το 53ο ράλι ΔΕΘ, διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη σε Ειδικές Διαδρομές με μεγάλη ιστορία.
Αποτελείτο από 5 Ειδικές Διαδρομές με κέντρο του αγώνα τα Γαλάτιστα.
Οι Αναπολιωτάκης-Τσιούκας κερδίζοντας και τις 5 Ειδικές Διαδρομές με το Ford Fiesta R5 ήταν οι νικητές του αγώνα. Το πλήρωμα από την Κρήτη με το πιο ισχυρό αυτοκίνητο του αγώνα δεν απειλήθηκαν από κανέναν άλλο συνδυασμό, διπλασιάζοντας τις φετινές τους νίκες τους μετά το ράλι Ηπειρωτικό, βάζοντας έτσι γερή υποψηφιότητα για τον τίτλο.
Στη δεύτερη θέση και πρώτοι στην κατηγορία της F2 οι επίσης Κρητικοί Δημήτρης και Μανώλης Κτιστάκης με Peugeot 306 και με διαφορά 24.49 δευτ. οι τρίτοι γενικής και δεύτεροι της F2 Πλάγος-Ρέντης με Honda Civic Type-R.
Μια θέση πιο κάτω οι Νίκος και Δημήτρης Καρπάνος,με Mitsubishi Evo,  πρώτοι στην ομάδα Ν.
Στην 5η θέση της γενικής οι Μπίστας-Μπακλώρης με το πρωτοεμφανιζόμενο αλλά και πανέμορφο Peugeot 208 R5 T16.
Ακολούθησαν Στεργιάδης-Γαζγαζής με Peugeot 106 πρώτοι κλάσης Α6 και τρίτοι F2.
Μια θέση πιο κάτω ο γιατρός Γορίτσας με τον Σπύρου με Mitsubishi Evo δεύτεροι ομάδας Ν με τη 10άδα να τη συμπληρώνουν οι “Pazonen”-Κοτρώνης(Τoyota Yaris), Συμεών και Κυριάκος Θεοφανίδης ( Peugeot 207), Βέλτσος-Κυρλαγκίτση (Renault Clio).
Ξεκίνησαν 28 πληρώματα και τερμάτισαν 17.
Ο αγώνας διοργανώθηκε κάτω από το πρωτόκολλο υγείας με έμφαση στην ασφάλεια.
Θα ακολουθήσει ρεπορτάζ από την power stage. Ήταν αφιερωμένη στον προσφάτως εκλιπόντα Γιάννη Ψηφίδη όπου έφερε το όνομα του καθώς το motori.gr είχε αθλοθετήσει κύπελλα για τα τρία ταχύτερα πληρώματα καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Mοιραστείτε αυτό το άρθρο...
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Δημοσιεύτηκε στις: 14 Σεπτεμβρίου 2020

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν…

37ο Ράλι Φθιώτιδος: Με 41 συμμετοχές και με ένα πλήρωμα από το Βέλγιο

37ο Ράλι Φθιώτιδος: Με 41 συμμετοχές και με ένα πλήρωμα από το Βέλγιο

Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς μια συμμετοχή από το Βέλγιο στον 2ο γύρο του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι, το 37ο ράλι Φθιώτιδος, αποτελεί μια ωραία έκπληξη και ας μην είναι το πλήρωμα πρώτης γραμμής. Βέβαια η μάχη με το χρονόμετρα είναι αυτό που θα δώσει το μήνυμα…...

Διαβάστε Περισσότερα
53o ράλι ΔΕΘ: Tα τρία ταχύτερα πληρώματα της power-stage και τα έπαθλα του motori.gr

53o ράλι ΔΕΘ: Tα τρία ταχύτερα πληρώματα της power-stage και τα έπαθλα του motori.gr

Η τελευταία Ειδική Διαδρομή του 53ου ράλι ΔΕΘ, η power-stage έφερε το όνομα του προσφάτως εκλιπόντος «Γιάννης Ψηφίδης». Το motori.gr είχε αθλοθετήσει δίδυμα κύπελλα στα τρία ταχύτερα πληρώματα της power-stage. Aυτά ήταν οι Αναπολιωτάκης-Τσιούκας με Ford Fiesta R5...

Διαβάστε Περισσότερα
53o ράλι ΔΕΘ: Γεύση από shakedown (video)

53o ράλι ΔΕΘ: Γεύση από shakedown (video)

Και να οι πρώτες γκαζιές του Peugeot 208 R5 T16 των Μπίστα Ιωάννη – Μπακλώρη Χρήστου στο shake down, τελευταία επίσημη δοκιμή πριν την εκκίνηση του 53ου ράλι ΔΕΘ που διεξάγεται την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου με έδρα τα Γαλάτιστα. Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας αποτελείται από...

Διαβάστε Περισσότερα