53ο ράλι ΔΕΘ: Αναπολιωτάκης-Τσιούκας οι νικητές

14 Σεπτεμβρίου 2020

Ο δεύτερος γύρος του πανελλήνιου πρωταθλήματος ράλι ασφάλτου, το 53ο ράλι ΔΕΘ, διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη σε Ειδικές Διαδρομές με μεγάλη ιστορία.
Αποτελείτο από 5 Ειδικές Διαδρομές με κέντρο του αγώνα τα Γαλάτιστα.
Οι Αναπολιωτάκης-Τσιούκας κερδίζοντας και τις 5 Ειδικές Διαδρομές με το Ford Fiesta R5 ήταν οι νικητές του αγώνα. Το πλήρωμα από την Κρήτη με το πιο ισχυρό αυτοκίνητο του αγώνα δεν απειλήθηκαν από κανέναν άλλο συνδυασμό, διπλασιάζοντας τις φετινές τους νίκες τους μετά το ράλι Ηπειρωτικό, βάζοντας έτσι γερή υποψηφιότητα για τον τίτλο.
Στη δεύτερη θέση και πρώτοι στην κατηγορία της F2 οι επίσης Κρητικοί Δημήτρης και Μανώλης Κτιστάκης με Peugeot 306 και με διαφορά 24.49 δευτ. οι τρίτοι γενικής και δεύτεροι της F2 Πλάγος-Ρέντης με Honda Civic Type-R.
Μια θέση πιο κάτω οι Νίκος και Δημήτρης Καρπάνος,με Mitsubishi Evo,  πρώτοι στην ομάδα Ν.
Στην 5η θέση της γενικής οι Μπίστας-Μπακλώρης με το πρωτοεμφανιζόμενο αλλά και πανέμορφο Peugeot 208 R5 T16.
Ακολούθησαν Στεργιάδης-Γαζγαζής με Peugeot 106 πρώτοι κλάσης Α6 και τρίτοι F2.
Μια θέση πιο κάτω ο γιατρός Γορίτσας με τον Σπύρου με Mitsubishi Evo δεύτεροι ομάδας Ν με τη 10άδα να τη συμπληρώνουν οι “Pazonen”-Κοτρώνης(Τoyota Yaris), Συμεών και Κυριάκος Θεοφανίδης ( Peugeot 207), Βέλτσος-Κυρλαγκίτση (Renault Clio).
Ξεκίνησαν 28 πληρώματα και τερμάτισαν 17.
Ο αγώνας διοργανώθηκε κάτω από το πρωτόκολλο υγείας με έμφαση στην ασφάλεια.
Θα ακολουθήσει ρεπορτάζ από την power stage. Ήταν αφιερωμένη στον προσφάτως εκλιπόντα Γιάννη Ψηφίδη όπου έφερε το όνομα του καθώς το motori.gr είχε αθλοθετήσει κύπελλα για τα τρία ταχύτερα πληρώματα καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Mοιραστείτε αυτό το άρθρο...
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Δημοσιεύτηκε στις: 14 Σεπτεμβρίου 2020

Ford MACH-E

BP

Υπουργείο Υγείας

Λουξ

Hellenic Petroleum EKO

Hellenic Petroleum

EKO

0 Σχόλια

Ford MACH-E

BP

Υπουργείο Υγείας

Λουξ

Hellenic Petroleum EKO

Hellenic Petroleum

EKO

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν…

Τσουλόφτας-Ηλίας νικητές στο 18ο ράλι Κορίνθου

Τσουλόφτας-Ηλίας νικητές στο 18ο ράλι Κορίνθου

Με τον υδράργυρο να φλερτάρει στους 40 και πλέον βαθμούς Κελσίου διεξάχθηκε  το 18ο ράλι Κορίνθου, 2ος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος . Ευτυχώς για τα πληρώματα ο αγώνας ήταν πολύ μικρός σε διάρκεια , οπότε με το που τερμάτισαν είχαν την ευκαιρία για μια βουτιά...

Διαβάστε Περισσότερα
Όλα έτοιμα για το 18ο ράλι Κορίνθου

Όλα έτοιμα για το 18ο ράλι Κορίνθου

Με τον υδράργυρο να χτυπάει 40άρια θα είναι άραγε ο δεύτερος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος «καυτός» από πλευράς συναγωνισμού, όπως και ο καιρός;; Αυτό θα το δείξουν τα χρονόμετρα των δύο Ειδικών Διάδρομών «Άγιοι Θεόδωροι» των 17,54 χλμ. και την «Λουτράκι» των...

Διαβάστε Περισσότερα
18ο ράλι Κορίνθου με 43 συμμετοχές αλλά χωρίς θεατές

18ο ράλι Κορίνθου με 43 συμμετοχές αλλά χωρίς θεατές

Ο δεύτερος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος χώματος διεξάγεται στην περιοχή της Κορινθίας, με το 18ο ράλι Κορίνθου που συγκέντρωσε 43 συμμετοχές. Ο αγώνας –Κυριακή 1 Αυγούστου- έχει σαν έδρα το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου και το service park για να καλύψουν...

Διαβάστε Περισσότερα